Timothy Stack 69 let


Jakožto rodák z Pennsylvanie odmaturoval v roce 1974 na zdejší uznávané soukromé škole Germatown Academy. O čtyři roky později promoval na soukromé univerzitě Boston College. Po škole se už ale vydal do Los Angeles, aby se následně začlenil do skupiny improvizačních komiků, známé jako The Groundlings.

Ovšem nic naplat, že jeho hereckým údělem jsou především vedlejší role, jako například ve filmu TROSEČNÍK nebo v komediích RUKA ZABIJÁK, SCARY MOVIE 3 a také v různých sitkomech. Těžko mu upřít vrozený komediální talent díky kterému se zcela oprávněně dokázal prosadit.

Timothy Stack má se svou ženou Jano dvě děti.


21.11.1954
Doylestown, Pennsylvania, USA
Timothy Stack csfd

Welcome to ParadiseVeselý prachyPrci, prci, prcičky: Na tábořeMiláček třídyBlbý a ještě blbější: Jak Harry potkal LloydaScary Movie 3TrosečníkRuka zabijákThe Brave Little Toaster Goes to MarsThe Brave Little Toaster to the RescueBožská lestStrážce mého bratraCliffordIt's Pat: The MovieDvojitý úderMaid for Each OtherMušketýři na HarleyíchTikotAlmost VegasMarťani, jděte domůJustin CaseMalý toasterSchůzka naslepoZpátky do školyPilotův návratMurder Me, Murder YouDesire, the VampireNejlepší bordýlek v TexasuThornwellStarej chlapRodinný srazLarry, kroť seLA to VegasVychovávat HopeJmenuju se EarlMalcolm v nesnázíchSyn pláže


Aktualizace osobnostního profilu Timothy Stack: 1.11. 2023 01:48