Shawn Wayans 53 let


Shawn M. Wayans se narodil 19. ledna 1971 v New Yourku sociální pracovnici Elvíre a otci Howelovi, manažeru supermarketu. Je bratrem Keenena Ivoryho, Damona, Marlona, Nadii a Kima. Jeho rodina byla členem skupiny Svědků Jehovových. Shawn vyrostl na Manhatanu poblíž Chelsea. V roce 1989 dokončil jako dobrý student humanitní střední školu.

Do povědomí diváků se nejvíce dostal v roce 2000 snímkem SCARY MOVIE: DĚSNEJ BIJÁK, rok na to v pokračování SCARY MOVIE 2. Poté se objevil v roce 2004 v povedených komediích s bratrem Marlonem, NĚKDO TO RÁD BLOND a po dvou letech pak ještě ve snímku PIDIHAJZLÍK, kde se objevil i bratr Damien (všechny 4 snímky jsou režírované starším bratrem Keenenem Ivory Wayansem).

Momentálně natáčí film pod taktovkou bratra Damiena, který je opět obsazen celým rodinným hereckým osazenstvem s názvem DANCE FLICK.


19.1.1971
New York City, New York, USA
Shawn Wayans csfd

Děsnej dupákPidihajzlíkThugaboo: Sneaker MadnessNěkdo to rád blondScary Movie 2Scary Movie: Děsnej bijákNevyhrožujThe Wayans Bros.In Living ColorNew BloodDostanu tě, syčákuZviřátkaWayneheadMacGyverVanilla Ice ArchiveWhy We Laugh: Black Comedians on Black ComedyOpen Mic10th Annual TV Land AwardsFOX 25th Anniversary SpecialDish NationNoční Show Jimmyho FallonaThe Brian McKnight ShowWendy: The Wendy Williams ShowUp Close with Carrie KeaganThe Megan Mullally Show


Aktualizace osobnostního profilu Shawn Wayans: 30.10. 2023 14:15