Shiri Appleby 45 let


Občanským jménem Shiri Freda Appleby. Výška 155 cm, váha 47 kg, vlasy i oči hnědé. Rodiče: Jerry a Dena Appleby. Mladší bratr Evan (20), mazlíčci - Kitty Kat (Abby). Její zvláštní jméno pochází z hebrejštiny a znamená "moje píseň". Poprvé jsme ji měli možnost zaznamenat již v roce 1984 ve známém seriálu Santa Barbara.

V roce 1999 absolvovala konkurz na nový seriál "Roswell". Byla zkoušena na všechny hlavní role v seriálu a po velkých peripetiích získala roli Elizabeth "Liz " Parkerové, dospívající dívky, která žije v Roswellu a zamiluje se do mimozemšťana Maxe. Tento seriál pokračoval jen díky obrovské fanouškovské podpoře až do třetí série.

Její nejúspěšnější hlavní role byla ve filmu Swimfan (Nebezpečná známost) z roku 2002. V současné době pracuje na filmu Charlie Wilson's War s Tomem Hanksem a Julií Roberts.


7.12.1978
Los Angeles, California, USA
Shiri Appleby csfd

U tebe nebo u mě?LemonThe Devil's CandyŠílená matkaMé potrhlé jáVánoční koleda pro CindyUnstableNájemný vrahPatro smrtiSoukromá válka pana WilsonaWhat Love IsJá-tě-vidím.comKrutá pravdaTady Reed Fish1/4lifeMilenci z pizzeriePikantní tajemstvíSpoušťVše, co můžeš chtítLegenda o LilithUndertowBitva o Shaker HeightsSkin Horse, TheNebezpečná známostTime for Dancing, ADoživotní šanceJiná láskaTřinácté patroRodinné modlitbyDokonalá rodinaMiluji tě k smrtiCurse II: The BiteJdi za světlemBlood Vows: The Story of a Mafia WifeSmrt miluje přesnostMystery Magical SpecialRoswell: Nové MexikoZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiUnREALStrangersCode BlackI Like You Just the Way I Am


Aktualizace osobnostního profilu Shiri Appleby: 17.11. 2023 21:46