Jean Louisa Kelly 52 let


Jean Louisa Kelly je americká televizní, divadelní a filmová herečka, zpěvačka, skladatelka a tanečnice, která vyrůstala společně se svým bratrem a sestrou na Linden Street u Central Street v Boylstonu, což je malé městečko, které se nachází poblíž druhého nejlidnatějšího města Nové Anglie nazvaného Worcester. Její otec učil angličtinu na střední škole a její matka Wendy Kelly učila hru na klavír. Hudba byla organickou součástí jejího dospívání a Jean vzpomíná, jak ona a její bratr v dětství hulákali a zpívali kolem jejich domu. Její bratr se učil hrát na bicí a její sestra se učila hrát na flétnu, což jim zůstalo až do dospělého věku.

Její filmový debut následoval o 2 roky později v komedii Strýček Buck, ve kterém si zahrála vzpurnou neteř Tiu. Když byla v pubertálním věku, tak se její rodina přestěhovala do Marylandu, kde začala chodit na státní střední školu Easton High School. Proslavila se poté, co natočila sérii reklam, kde v polovině roku 1990 propagovala AT&T. Vzhledem k tomu, že se od dětství věnovala divadlu, tak nikdy nechtěla chodit do divadelní školy. Místo toho si vybrala Columbia College v New Yorku, aby zažila, jaký je skutečný vysokoškolský život, a tak v roce 1994 získala bakalářský titul z angličtiny. V roce 1996 se objevila v reklamě na obličejový čistící krém značky Neutrogena.

Umělkyně měří 163 centimetrů a narodila se ve znamení Ryb. Od roku 1997 je vdaná za Jamese Pitara, který je vystudovaný právník a který pochází z bohaté rodiny, jelikož jeho otec je vlastníkem společnosti Arrow Company. V roce 2003 se jim narodil syn Sean a o tři roky později dcera Josey. Rodina bydlí ve vile v kalifornském městě Los Angeles, kde s nimi od roku 2016 bydlí dva adoptovaní záchranářští psi.

Mezi její největší zálibu a koníček patří zpěv a není žádným tajemstvím, že je zpěvačkou celý svůj život. Její první album vzniklo tak, když byla naštvána jako rodič, který se snažil přimět svého syna jíst. Říká, že začala bouchat do piana a chrlit nějakou hudbu a texty a zanedlouho složila dost písní na to, aby udělala kompletní album. Toto album roztomilých a okouzlujících dětských písní nazvané „Colour of Your Heart“ vyšlo v roce 2013. Následovala další dvě další alba, první bylo „Willing“ z roku 2015 a druhé bylo „For My Folks“ z roku 2017. Jejími hudebními vzory jsou Billy Joel a Sheryl Crow a nejradši by spolupracovala se zpěvačkou Cyndi Lauper.


9.3.1972
Worcester, Massachusetts, USA
Jean Louisa Kelly csfd

Top Gun: MaverickZhoubné zloVolání divočinyCan't Buy My LoveOut of the WildVrah odvedleSíla nadějeVraťte mi mé dítěLáska na objednávkuThe Good MotherLocked AwayVánoční dárekAspects of LoveLandfallNoční svět: Virtuální realitaDen, kdy zabili LincolnaOrigin of the SpeciesRuby BridgesStranger in the KingdomRudá krevOhnivé žněLincolnův synOpus pana HollandaČáry máry fukLekce životaOne More MountainAmerický ShaolinStrýček BuckFosteroviCloser: Nové případyOutcastScream QueensKriminálka Las VegasKriminálka MiamiHero FactorySlunečno, místy vraždyStatus: NežádoucíSurviving SuburbiaEli StoneGary UnmarriedPosel ztracených dušíAno, drahouškuChirurgové


Aktualizace osobnostního profilu Jean Louisa Kelly: 17.11. 2023 00:24