Patrick Duffy 75 let


Patrick Duffy narozený 17.března 1949 v Townsedu v Montaně (USA) je americký televizní herec, který se proslavil především rolí Bobbyho Ewinga v tv seriálu "DALLAS" a Franka Lamberta v americkém sitcomu "KROK ZA KROKEM".

V červenci 2008 se rozhodl rezignovat kvůli povinnostem, které měl v game show a tak místo převzal jeho přítel Richard Karn. Patrick se za své kariéry dokonce dočkal několika nominací a jednoho vítězství (1985) za vyjímečný herecký výkon hlavního představitele v seriálu hlavního vysílacího času. Dále byl nominován za nejoblíbenější seriálovou dvojici (1988) a zasloužil si ješte další dvě vítězství v Bambi Awards (1987) a TV Land Awards (2006).Všechna ocenění byla za seriál "DALLAS".


17.3.1949
Townsend, Montana, USA
Patrick Duffy csfd

Doomsday MomLady of the ManorThe Christmas PromiseOnce Upon a Main StreetApril, May en JuneRandom Acts of ChristmasThe Mistletoe SecretChristmas With a ViewTexaský bordelVánoce jsou lékDělat zázrakyZase ona!He's Such a GirlNa křídlech láskyThe 36th Annual Daytime Emmy AwardsNeuvěřitelný život rockera CoxeOpuštěný kaňonZamilovaní sousedéNejlepší hraNedívej se za sebeDallas: Válka EwingůRustySrdce v ohniDallas: J. R. se vracíTexasDanielle Steel: TátaDěti nevěstyVražda na dobírkuNapřed láska a pak školaUnholy MatrimonyVražedné sváděníÚčinný lékAlenka v říši divůVampingCry for the StrangersEnola Gay: The Men, the Mission, the Atomic BombDeath ScoutsKiller SporesMan from AtlantisThe DisappearancesLast of Mrs. Lincoln, TheStranger Who Looks Like Me, TheVětrná smršťS nervama v koncíchAll RiseNámořní vyšetřovací službaAmerická manželkaHollywood DarlingsFosteroviVítejte ve ŠvédskuDallas


Aktualizace osobnostního profilu Patrick Duffy: 5.11. 2023 06:16