Nautica Thorn 39 let


Nautica je z poloviny Japonka, ze čtvrtiny Portoričanka a ze čtvrtiny Hawaianka a už odmala chtěla být striptérkou. Její matka je sekretářka a otec pracuje jako dělník na stavbách. Nautica přiznává, že o panenství přišla ve čtrnácti, což byl i věk kdy získala na Hawaii první práci a v reklamě a marketingu v nahrávací firmě. V šestnácti se přesunula do Kalifornie a od osmnáctých narozenin si plnila přání pracovat jako striptérka, krátce poté získala agenta a cesta přes modeling do tvrdého porna už nebyla tak dlouhá.

Z Nauticy se stala vegetariánka, pečující o své zdraví a natočila cvičební video ve kterém spojila síly se sportovní značkou Fantasy Fitness a ukázala jak si udržuje figuru a formu.


13.6.1984
Waipahu Ewa, Hawaii, USA
Nautica Thorn csfd

The Fab 4: Volume OneFeeding Frenzy 10Fox HolesI Kissed a GirlSpit in Your FaceWe Were of InnocenceAll Alone 3Blow Me Sandwich 12Erotic Ghost Whisperer, TheFilthy FeetFinger Licking Good 6Load WarriorsOne Wild & Crazy NightSexy Sluts Behaving BadlyShay Jordan: SlippageThere Will Be Cum 4Tribade Sorority 2: Campus LifeAll AccessBabysittersBarely Legal ChristmasCheap Booze & CigarettesGlory HoleGo Fuck Myself 3Hard Hat HottiesJack's Asian Adventure 2Jesse Jane: Fuck FantasyKiller Klub GirlzNasty Girls 36POV Fantasy 7Shay Jordan: Video NastyStrap It on 6Tribade Sorority 1Ultra ViolettZbouchnutáCockasianControl 2Cum Shots 9Licking Pussy 12 WaysLipstick LesbiansPOV Cock Suckers 2Cum Buckets! 2Deep Throat This 24Meat Holes 3Oživlá mumie18eighteen Xtra #2Absolutely AdorableArtcore House of WhoresAsian Hoze 2Asian Hoze 3AsiansBanzai!!Barefoot Confidential 31Barely Legal 48Blowjob Adventures of Dr. Fellatio 43, TheBusty Beauties 12Chica Boom 25Collector, TheCumstains 3Cumstains 5Double Decker Sandwich 4


Aktualizace osobnostního profilu Nautica Thorn: 31.10. 2023 01:38