Julianne Nicholson 52 let


Julianne Nicholson se narodila a vyrůstala v Medfordu ve státě Massachusetts jako nejstarší ze čtyř sourozenců. Po ukončení střední školy pracovala šest měsíců v New Yorku jako modelka. Potom tuto kariéru na rok přerušila, aby se k ní opět vrátila při pobytu v Paříži. Po návratu do New Yorku začala studovat herectví a přivydělávala si jako číšnice.

Velmi úspěšným rokem po stránce profesní byl pro Julianne rok 2004, kdy získala roli v dramatu KINSEY, zabývajícím se studií lidského sexuálního chování. Ve stejném roce získala na U.S. Comedy Arts Festival cenu pro nejlepší herečku v hlavní roli za účinkování v americké komedii SEEING OTHER PEOPLE. V současné době natáčí v USA film BRIEF INTERVIEWS WITH HIDEOUS MAN, ve kterém hraje hlavní roli.

Julianne se daří i v osobním životě. V září 2004 se v Itálii provdala za britského herce Jonathana Cakea, s nímž žije dosud. O tři roky později se jim narodil zatím jediný syn Ignatius. Ve svém volném čase Julianne ráda čte, leze po horách a chodí na vycházky do přírody.


1.7.1971
Medford, Massachusetts, USA
Julianne Nicholson csfd

The AmateurJanet PlanetTo se mi snad zdáBlondýnkaWeird: The Al Yankovic StoryJsme v tom spoluIniciály S.G.MonosTogoJeptiškaJá, TonyaWeightlessWho We Are NowFrom NowhereSofie a vycházející slunceBlack Mass: Špinavá hraTen Thousand SaintsBlízko od sebeNeodcházejWilliam VincentMalý New YorkNěco na těch mužích jeDva týdnyFlannel PajamasPuccini pro začátečniceThe Water Is WideHer Name Is CarlaSeagullKinseyMalá černá skříňkaSeeing Other PeopleChodím s LucySpeakeasyDead DogGodassMiluj měV moci snůMilostný dopisJediná správná věcLáska až za hrobVůle přežítLong Time SinceLakers: Vzestup dynastieMare z EasttownuOutsiderLaw & Order: True Crime


Aktualizace osobnostního profilu Julianne Nicholson: 8.11. 2023 20:45