Holland Taylor 81 let


Filmová a divadelní herečka Holland Taylor patří již mezi veteránky filmového průmyslu. Narodila se 14.1.1943 ve Philadelphii, ve státě Pennsylvania. Je nejmladší ze tří dětí Virginie Taylor a C.Tracy Taylora. Její otec byl právník. Má dvě sestry, Patricii a Pamelu. Do svých deseti let žila se svými rodiči a sestrami nedaleko Allentownu. Získala přezdívku Penny Taylor (podle barvy svých vlasů). Přezdívka jí zůstala do dnes. Vystudovala na Bennington College ve Vermontu. Ve svých dvaadvaceti letech odešla do New Yorku.

Herečka se nikdy nevdala. Její první a největší láskou je divadlo, ale práce pro film a televizi jí zabírá nejvíce času. Zamilovala si Francii, z tohoto důvodu se začala učit francouzky. Navštěvuje kurzy francouzké kuchyně.


14.1.1943
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Holland Taylor csfd

Královna kvízůPořádné pecky Billa a TedaVšem klukům: P.S. Stále tě milujuZáskokGloria BellKepler's DreamTwinkle ToesThe Chosen OneBaby MámaDokonalá partieAgentky D.E.B.S.Spy Kids 3-D: Game OverFits and StartsJeden pokojPopelka II: Splněný senSpy Kids 2: Ostrov ztracených snůBizarní frekvencePravá blondýnkaTaková rodinná romanceZastřelte ReaganaHappy AccidentsMail to the ChiefRabín, kněz a krásná blondýnaSchody smrtiVražedný pohled láskyTři jsou víc než dvaŽítPříští stanice RájThe Unknown CyclistTruman ShowBettyKrál džungleProstě pišBáječný denA Walton WeddingAwake to DangerCo si ušít do výbavyPerry Mason: Případ žárlivého vtipálkaPoslední léto v HamptonuSteal Big, Steal LittleZemřít pro...Falešná hraběnkaFavoritIn the Best of Families: Marriage, Pride & MadnessZtráta důvěryJeden a půl policajtaS nepřátelským úmyslemBig DealsPřípad doktorky WillisovéPeople Like UsAmerican NuclearManželské etudyPower, Passion and MurderTales from the Hollywood Hills: Natica JacksonThe Saint in ManhattanHonba za klenotem NiluKey ExchangePerry Mason se vracíConcealed Enemies


Aktualizace osobnostního profilu Holland Taylor: 2.11. 2023 23:04