Kong To-Hoi


Čínský režisér, scénarista, herec, producent, akční choreograf a bojový umělec Benz Kong To-Hoi měl poprvé debut v komedii No End of Surprises (1975) s Jackie Chanem. Poté nejistě proplouvá subžánrem bruceploitation. Z té do by stojí za zmínku jeho role Mastera Ma i souboj s Benny Laiem v povedeném Five Superfighters (1979) a stejná role v Monkey Kung Fu (1979). V kultovní pecce Biao Yuena Knockabout (1979) je vidět v bitce v kasínu a menší roli má i v Mad Mad Kung Fu (1979).

V 80.letech to Benz Kong úspěšně zkouší i na poli akční choreografie a často spolupracuje se Stephenem Wei Tungem. Jako herec se objevuje v různých žánrech různé kvality, ale přednost dává především akční choreografii, i když v menších rolích se objevuje dodnes. V akční režii je také stále aktivní a prozatím odrežíroval na 60 bojových filmů.

Kong To-Hoi csfd

VelmistrXiao shi de zi danDa mo shu shi2046Zhen xin huaDui bu qi, duo xie niPadlí anděléHua! ying xiongThe Great PretendersZei shengZheng gu zhuan jiaJing cha pa shou liang jia qinJue qiao zhi duo xingZhi zun ji zhuang yuan caiBůh gamblerůZhuo gui da shiHao nu shi ba jiaTie jia wu di ma li yaWang Jiao ka menYan man ying hungShuang long tu zhuJoi gin chat yat chingQiu ai fan dou xingFeng liu zhongRevenge in Hong KongBo zaEncounter of the Spooky KindFrom Riches to RagsThe Fighting FoolThe VictimKung-fu bratřiLamač kostí 2Lámači kostíOpilý mistr a bambusová hůl.Výzva ninjůPai an jing jiDvojčata v akci


Aktualizace osobnostního profilu Kong To-Hoi: 4.3. 2024 20:00