Barbora Mudrová 33 let


Pochází z jednovaječných dvojčat, své dětství prožila v tělocvičně sportovní gymnastiky, moderního tance a v divadelním souboru. Ve třinácti letech se poprvé dostala na konkurz do filmu České televize a získala svou první roli po boku Viktora Preisse a Taťjany Medvecké. Poté padlo rozhodnutí věnovat se herectví i v budoucnu.

Mluví anglicky a německy, má za sebou zajímavé role v italském seriálu Borgia, německé „bondovce“ Allmen und das Geheimnis der Libellen, kanadském scifi Trinity nebo krátkém filmu The Last lesson.

Hostuje v divadlech Viola v Mladá Boleslavi, Švandově divadle a divadle na Jezerce, věnuje se také divadelní improvizaci. Její velkou zálibou je jízda na koni.


21.9.1990
Praha, Československo
Barbora Mudrová csfd

40 rolíPřes prstyDer große RudolphAbsence blízkostiTalent na zločin: Tajemství vážekPohádky pro EmuPravý rytířTaxi 121Sedmero krkavcůVodník a KarolínkaLetopisy Narnie: Princ KaspianSetkání v Praze, s vraždouZtracený princSpecialistéStíny v mlzePtáci na kolejíchEinstein - Případy nesnesitelného géniaWalpurgisnachtDer Prag-KrimiModrý kódOhnivý kuřePoldaV.I.P. vraždyCirkus BukowskyŠkoda láskyObchoďákBorgiaCesty domůObětiUliceBílá hora: Kronika povstáníLongenAmerican ExperienceVees: Meat SongO5 a Radeček: Máš mě na svědomíVšichni svatí: Vytáhni mě z davuVolavkaRoušková romanceMilosrdná ležTrinityThe Last LessonHouslová odyssea


Aktualizace osobnostního profilu Barbora Mudrová: 9.11. 2023 17:12