Marina Sirtis 69 let


Marina Sirtis je britská divadelní a filmová herečka. Narodila se řeckým rodičům v Londýně, proto hovoří již odmala plynně řecky. Herectví ji zaujalo již od dětství, ale rodiče měli o kariéře dcery úplně jiné představy. Po maturitě proto tajně vystudovala hudebně dramatický obor na univerzitě, kterou zdárně dokončila. Po studiích pracovala v hudebním divadle a televizi, kde příležitostně hostovala v televizních seriálech.

V roce 1986 se přestěhovala do Los Angeles. Půl roku se jí na divadelních prknech příliš nedařilo. Byla zoufalá a plánovala návrat domů. Právě během příprav na zpáteční cestu do Londýna vyhrála konkurz na roli v seriálu STAR TREK: NOVÁ GENERACE (1987).

Měla zde hrát postavu bezpečtnostního důstojníka Tashi Yarové. Při zkouškách se ale přišlo na to, že se Marina více hodí právě pro roli empatické poradkyně Deanny Troi. V seriálu nosila černé kontaktní čočky, ve skutečnosti jsou její oči světle hnědé.

Od roku 1992 je vdaná za kytaristu Michaela Lampera. V soukromí je velká fanynka evropského fotbalu, je dokonce členkou fotbalového klubu. Je vegetariánka a aktivní členkou hnutí za práva zvířat. Ráda navštěvuje srazy fanoušků Star Treku.


29.3.1955
Londýn, England, Velká Británie
Marina Sirtis csfd

Love's Greek to MeA Thousand Little CutsThe BezoniansDebt CollectorsUnbelievable!!!!!CrossingMax Winslow and the House of SecretsRiley Parra: Better Angels5th PassengerFor the Love of GeorgeŽraločí tornádo 6My Christmas PrinceNa Valentýna o den víceLittle Dead Rotting HoodMůj letní princSurge of Power: Revenge of the SequelA Dark ReflectionPanenka z peklaSpeed Demons31 North 62 EastRváčiSmrtící nenávist 3Urychlovač zkázyInAlienableBeowulf a GrendelOrangesThe Deep BelowTrade RoutesSpectresNet GamesStar Trek X: NemesisTerminálThrough the FirePoslední loupežParadise LostGargoyles: Brothers BetrayedGargoyles: The HuntedStar Trek IX: VzpouraPotrhlý profesorStar Trek VIII: První kontaktGargoyles: The Heroes AwakenStar Trek VII: GeneraceVoskové muzeum 2: Ztraceni v časeOne Last ChancePřání smrti 3Slepý, který vidělSpace RidersHříšniceZloděj z BagdáduStar Trek: PicardStar Trek: Lower DecksThe OrvilleYoung Justice


Aktualizace osobnostního profilu Marina Sirtis: 22.3. 2024 06:41