Angelyne 73 let


„Ráda bych zanechala odkaz, který pomáhá lidem naladit se na svou nejvyšší sílu a najít své poslání. Věřím, že každý má svůj vlastní vesmír, svou vlastní planetu. Chci inspirovat lidi, aby dělali vše, co chtějí.“

V článku Garyho Bauma z roku 2017 pro The Hollywood Reporter odhaluje, že se narodila v Polsku jako Ronia Tamar Goldbergová těm, kteří přežili holocaust, když se po osvobození z nacistických koncentračních táborů Skarżysko-Kamienna vrátili do poválečného Polska. Později se usadili v Izraeli, než nakonec emigrovali do Spojených států a žili v Los Angeles, navštěvovala zde střední školu Jamese Monroea a krátce byla vdaná.

Na billboardech se představuje jako sexuální bomba s platinovými blonďatými vlasy, honosným líčením, obrovskými silikonovými prsy a ostentativně střiženými, vždy růžovými šaty. O svém vzhledu řekla: „Barbie si přeje, abych byla já.“ Své „vystoupení“ si obvykle organizuje sama tím, že jednoduše projíždí Los Angeles ve své růžové Corvetě. „Angelyne patří do Los Angeles jako značka Hollywoodu. A ona je„ známá tím, že je známá,“ napsal Playboy ve svém vydání ze září 1997.

V roce 1978 nastoupila do punkové rockové kapely Baby Blue svého tehdejšího přítele, která vystupovala v klubech po Los Angeles, ale nikdy se nestala finančně úspěšná. V roce 1982 vydala své debutové album a její první plakáty se začaly objevovat jako součást propagace alba. Po zahájení masivní billboardové kampaně v únoru 1984 začala pracovat na svém druhém albu. „Driven to Fantasy“ vyšlo v roce 1986. Angelyne se poté objevila v menších rolích ve filmech jako Earth Girls Are Easy (1988), Dangerous Love (1988) a Homer a Eddie (1989).


2.10.1950
Radomsk, Polsko
Angelyne csfd

Breaking BarbiThe Disaster Artist: Úžasný propadákFlies On CupidMuži bez zábranWild HorsesHardcase and FistHomer a EddieNebezpečná láskaPozemšťanky jsou lehce k máníCan I Do It 'Till I Need Glasses?Fantom rájeAngelyneAngelyneVýstřihNina Hagen = Punk + GloryHollywood WomenThe Avalanches: Running Red LightsMoby: We Are All Made of StarsSheena Easton: Jimmy MackExplosiv – Das Magazin


Aktualizace osobnostního profilu Angelyne: 18.11. 2023 04:57