Kevin Zegers 39 let


Rodák z Ontaria Kevin Joseph Zegers nebo zjednodušeně „Ziggy“, jak mu přezdívají přátelé není před kamerou žádným nováčkem. Hrát začal už v 6 letech a za sebou má účinkování ve více než 30 reklamách. Mimo to, se jeden čas věnoval i modelingu a předváděl například v Londýně. Vyrůstal v rodině horníka a učitelky. Má dvě mladší sestry – Kristu a Katie, obě se živí jako herečky.

Stále se mu však nedařilo vymanit ze škatulky nevýrazné teenagerské hvězdičky s hezkým obličejem. Přelom nastal v roce 2005 s jeho první „dospělou rolí“. Po dlouhém naléhání se mu podařilo přesvědčit režiséra Duncana Tuckera, aby ho obsadil do nezávislého dramatu TRANSAMERIKA. Za ztvárnění postavy Tobyho, syna transsexuála v podání na Oscara nominované Felicity Huffman, byl pochválen kritiky a v roce 2006 vyhrál na festivalu v Cannes cenu Chopard Award, která je udělována nadějným hercům.

Ve volném čase se rozhodně nenudí. Odmalička tíhne ke sportu a proto si rád odpočine především u golfu, basketbalu a ledního hokeje, který hrál i ve školním týmu. Vlastní dva psy – Waltera a Willise. Na levém prsteníčku má neobyčejné tetování, které se skladá z šesti písmen označující vlastnosti, které by neměly chybět jeho partnerce. V současné době žije v Los Angeles. Do budoucna bude jistě zajémavé sledovat, jak se kariéra tohoto mladého herce bude vyvíjet a zda neskončí jen u béčkových filmů.


19.9.1984
Woodstock, Ontario, Kanada
Kevin Zegers csfd

Věznice vyvolenýchInto the AmericasNighthawksAnother Kind of WeddingCesta bez návratuNáměsíčnáThe Curse of Downers GroveAll the Wrong ReasonsKolonieMortal Instruments: Město z kostíDonucen ke zločinuGeorgetownGirl Walks Into a BarUpírFrozenThe Perfect Age of Rock 'n' RollGardens of the NightNarrowsŠtvanec IRALáska podle předlohyNormalTvář andělaJá jsem ty a ty jsi jáZoom: Akademie pro superhrdinyFelicity - příběh z války za nezávislostTransamerikaThe HollowZtracený domovÚsvit mrtvýchFear of the DarkPach krveThe Incredible Mrs. RitchieBuddy - hvězda baseballuDostih pro VirginiiAir Bud - FotbalistaSex, lži a posedlostHořké sladkostiThe Acting ClassVIP: Velmi inteligentní primátFour DaysKomodoOstrov pokladůSesláno z nebeMůj pes Buddy 2Nico: bájný jednorožecShadow BuilderA Call to RememberMůj pes BuddyRose HillSpecimenVražda na stezce Iditarod TrailThe Silence of AdulteryThicker Than Blood: The Larry McLinden StoryŠílenstvíŽivot s MikeymThe Rookie: FedsZelenáč


Aktualizace osobnostního profilu Kevin Zegers: 3.11. 2023 14:38