Martin Donovan 66 let


Martin se narodil jako jedno ze čtyř dětí v irsko-americké rodině v Kalifornii. Navštěvoval universitu v Los Angeles a také American Theater Arts. V roce 1983 se přestěhoval se svou manželkou, herečkou, Vivian Lanko do New Yorku. Protloukal se životem a musel brát rozličná zaměstnání, aby zabezpečil rodinu. V N.Y. se připojil k tamnímu divadelnímu souboru Cacaracha.

Svůj talent a umění ztvárnit různorodé charaktery mohl ukázat v dalších filmech, ve kterých si zahrál s herečkami jako je Nicol Kidman, Holly Hunter nebo Christina Ricci. Nejčastěji spolupracuje s režisérem Halem Hartleyem. S manželkou mají 2 syny.


19.8.1957
Reseda, California, USA
Martin Donovan csfd

BlackBerryOperace vykoupeníV kriziPercy versus GoliášTenetNevinná ležPojď za tátouUmění tančit v dešti451 stupňů FahrenheitaIndian HorseRememoryZmizení ženy Roberta DurstaTwo for OneAnt-ManInherent ViceNed RifleSabotážZvrácená sestričkaNávrat do Silent Hill 3DThe SelectionVáhavý fundamentalistaSpoluautorOdpočítáváníWilliam VincentDuressHrůza v ConnecticutuZlatokopkaVraždy podle abecedyZávan smrtiOsudný denStrážceThe GarageThe VisitationAt LastDark ShadowsThe QuietThe Pornographer: A Love StoryČerná ovceAgent Cody BanksSvět podle LelandaInsomnieRFKSamá vodaAmy a IsabelaDesireDluhopisy láskyGatsbyDivoká zeměHon na vrahaOněgin2000 očima ...: Kniha životaHeavenKdyž utichly trumpetyPolibekRescuers: Stories of Courage: Two CouplesSpanish FlyVšichni moji mužiHollow ReedPortrét dámyFlirt


Aktualizace osobnostního profilu Martin Donovan: 30.10. 2023 13:29