Sara Gilbert 49 let


Sara Gilbertová se narodila 29. 1. 1975 jako Sara Rebecca Abeles. K herectví se přiklonila v šesti letech, kdy ji inspirovala nevlastní sestra Melissa Gilbertová, když dostala hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Dále propůjčila svůj hlas televiznímu seriálu SIMPSONOVI, ztvárnila filmovou roli v POISON IVY - JEDOVATÝ BŘEČŤAN (1992) a LIGHT IT UP - ZÁKONY DŽUNGLE (1999). V sitkomu TWINS - DVOJČATA (2005) ztvárnila hlavní roli Mitchee, kde se jako jedno z dvojčat má ujmout vedení v rodinném módním podniku. Posledním velkým úspěchem je role Leslie Winklové - vědátorky v THE BIG BANG THEORY - TEORIE VELKÉHO TŘESKU (2007), kde zaznamenala velký úspěch.

Sara je lesba a žije s Allison Adler. Mají spolu dvě děti, první je syn Levi Hank Gilbert-Adler, který se narodil v roce 2004, druhé je dcera Sawyer, která se narodila v roce 2007. Jejím životním krédem jsou veganská jídla. Byla zařazena mezi "100 největších dětských hvězd".

30. 3. 2014 si vzala hudebnici Lindu Perry po tříletém vztahu, kdy svůj slib zpečetily do roka a do dne po loňských zásnubách. Svatba se konala v Malibu v Los Angeles v neděli. Lindina žádost o Sařinu ruku byla vskutku originální a romantická. Linda Saru překvapila během pikniku v parku a zapojila nenápadné „spolupiknikující", kteří vytáhli hudební nástroje a začali hrát jejich zamilovanou píseň Missing you. Linda si pak oblékla čtyři trička, která na sobě měla nápisy „Will", „you", „marry", „me?", tedy „Vezmeš si mě?".


29.1.1975
Santa Monica, California, USA
Sara Gilbert csfd

80 for BradyIn the GameKluci v mém životěBoys Life 3Všechny moje láskyVelký šprýmZákony džungleVoda na pouštiBroken RecordDead BeatJedovatý břečťanSudie and SimpsonCalamity JaneThe ConnersWeird CityHappy TogetherLiving BiblicallyPanenka JaneRoseanneSupergirlTeorie velkého třesku


Aktualizace osobnostního profilu Sara Gilbert: 26.11. 2023 20:51