Keri Russell 48 let


Americká herečka Keri Lynn Russell se narodila v Kalifornii. Má dva sourozence, staršího bratra Todda a mladší sestru Julii. Kvůli zaměstnání jejího otce se často stěhovali. Vyrůstala v Arizoně, Denveru či Coloradu, kde také vystudovala střední školu Highlands Ranch. Před kamerou toužila stát odmalička. Odrazovým můstkem pro ni bylo v roce 1991 účinkování v disneyovském Mickey Mouse Clubu, kde se mimo jiné potkala s budoucími pop-star Justinem Timberlakem či Christinou Aguilerou. V pořadu zůstala dva roky. Pak se přestěhovala do Los Angeles, aby se zde pokusila uskutečnit své přání stát se herečkou.

Pak měla nějakou dobu o nabídky nouzi a rozhodla se dát si od hraní pauzu. Dokonce uvažovala, že se přeorientuje zpátky na tanec. Nicméně zakročil osud v podobě režiséra J.J. Abramse, který Keri pozval na konkurz do připravovaného Supermana. Později ale Abramse na režisérském postu vystřídal Bryan Singer, který si vybral jinou mladou herečku Kate Bosworth. Ovšem právě nezískání role novinářky Lois Lane ji nakonec motivovalo, aby se vrátila na plátna kin. V roce 2006 natočila hvězdně obsazený akční snímek MISSION: IMPOSSIBLE III či americkou komedii SERVÍRKA.

V roce 2008 by se v kinech mělo objevit drama AUGUST RUSH a v budoucnu ji čeká komedie BEDTIME STORIES v režii Adama Shankmana, kde si zahraje s Adamem Sandlerem. Keri je od února 2007 provdaná za podnikatele Shanea Dearyho a v červnu se jim narodil syn River Russell.


23.3.1976
Fountain Valley, California, USA
Keri Russell csfd

Medvěd na koksuParožíStar Wars: Vzestup SkywalkeraBoj za svoboduÚsvit planety opicTemné nebeV zemi Jane AustenovéGoatsTěžká rozhodnutíLeaves of GrassWonder WomanPohádky na dobrou nocDívka v parkuMelodie mého srdceServírkaDobrovolná oběťMission: Impossible IIIKouzlo všedních dnůVztekle tváCabbages & QueensÚdolí stínůMamboCinderelmoSebevraziEight Days a WeekZtracená nevinnostLoterieNáhradní matkaClerks.Miláčku, zvětšil jsem naše dítěDiplomatické vztahyPředzvěstiTakoví normální Američané


Aktualizace osobnostního profilu Keri Russell: 2.11. 2023 09:51