Lucy Punch 46 let


Lucy Punch se narodila 30. prosince 1977 v Londýnském Hammersmithu. V letech 1993 až 1997 vystupovala s Národním divadle pro mládež a začla studovat na jedné z nejprestižnějších univerzit světa, na Londýnské Univerzitě College.

V dalších letech po svém debutu se začala objevovat nejen v seriálech, ale i ve vedlejších filmových rolích. Její první filmové vystoupení bylo jako herečka postavy Holly ve filmu ZAMŘÍŽOVANÁ ZAHRADA (2000). V roce 2006 předvedla zatím svůj nejlepší životní výkon ve filmu JSTE ZRALÍ NA LÁSKU? A v témže roce za něj obdržela na filmovém festivalu v Monaku Angel Award pro nejlepší herečku.

Naposled jsme ji mohli vidět ve větší roli po boku Cameron Diaz ve filmu ZKAŽENÁ ÚČA (2011). I nadále, ale působí ve vedlejších rolích a na svou první opravdu velkou hlavní roli zatím stále čeká.


30.12.1977
Londýn, England, Velká Británie
Lucy Punch csfd

How to Date Billy WalshConfess, FletchV citlivém překladuJsme v tom spoluTichá nocJak stvořit dívkuThe Female BrainYou, Me and HimŠílená matkaDortJe prostě báječnáKdo si vezme Barryho?Čarovný lesCottage CountryJako za starejch časůStars in ShortsThe Giant Mechanical ManThe Wedding VideoYellowMalý kousek nebeNoc je ještě mladáZkažená účaBlbec k večeřiElektra LuxxPoznáš muže svých snů(Bez názvu)1%Holky z naší školkyJednotka příliš rychlého nasazeníLadies and GentlemenTwo FamiliesJste zralí na lásku ?Božská JulieZakletá EllaŽivot a smrt Petera SellerseDruhá přirozenostDokonalý párGoodbye, Mr SteadmanCinderellaZamřížovaná zahradaAvenue 5BloodsMotherlandSuper drbnaThe PrinceCo děláme v temnotách


Aktualizace osobnostního profilu Lucy Punch: 5.11. 2023 10:52