Peri Gilpin 62 let


Peri Kay Oldham se narodila 27. května 1961 ve Waco, Texas a vyrostla v Dallasu. Studovala herectví na University of Texas v Austinu a následně na britsko-americké akademii v Londýně. Jako herečka začala používat jméno Peri Gilpin, inspiraci našla v animované postavičce od Disneyho Peri the squirrel. Její otec Jim O´Brien zemřel při parašutistickém neštěstí v roce 1983.

Kromě hraní se věnuje i dabingu. Její hlas jsme mohli slyšet například ve FINAL FANTASY: ESENCE ŽIVOTA nebo v animovaných filmech o Hellboyovi. Jako herečka se objevila v menších rolích i v seriálech MEDIUM, ZOUFALÉ MANŽELKY nebo ZÁKON A POŘÁDEK.

Poté co její matka zemřela na rakovinu, věnovala velké úsilí právě výzkumu léků proti rakovině. V roce 1999 se provdala za Christiana Vincenta, který se živí jako malíř. Společně mají dvojčata Stellu May a Avu, které jim však porodila náhradní matka.


27.5.1961
Waco, Texas, USA
Peri Gilpin csfd

RushedTohle je konecBenjaminHow to Pick Your Second Husband FirstOnly HumansThe OutdoorsmanŠpetka láskyOccupy, TexasThe Choking GameHellboy Animated: Blood and IronKřižovatka: Příběh o odpuštěníFor the Love of a ChildHellboy Animated: Sword of StormsWomen of a Certain AgeGalaktická bránaFinal Fantasy: Esence životaLaughter on the 23rd FloorZab tu mrchu!Odpíchnout seThe Jungle Book: Mowgli's StoryThe Secret She CarriedFight for Justice: The Nancy Conn StoryFrasierKevin Can F**k HimselfStation 19Broad CityTým ŠkorpionBreak a HipMystérium sexuKriminálka Las VegasMuži soběTaková moderní rodinkaChirurgovéMake It or Break ItNouzové přistání


Aktualizace osobnostního profilu Peri Gilpin: 14.3. 2024 13:46