William Lee Scott 50 let


Pracoval jako číšník v jedné restauraci v NYC a z počátku vůbec neuvažoval, že bude hercem. Scott měl zrovna službu, když si ho v restauraci všiml hledač talentů, kterého zaujala jeho energie, charisma a vzhled, nabídl mu účast v listině nezadaných herců. Následovně mu William Espera nabídl zkoušku v Kellogs Cereal a od té doby na sobě neustále pracoval.

Pravděpodobně jedna z největších jeho rolí té doby byla účast Roye Leeho Cookea ve snímku Říjnové nebe z roku 1999. Tento film byl kritiky a publicisty velmi dobře přijat a přinesl mu ještě více slávy. Dalšími senzačními snímky byli například role v Gone in Sixty Seconds a následovně role v megafilmu Pearl Harbor.

V osobním životě rád hraje na bubny a v roce 2002 se oženil s Charlene Bloom.


6.7.1973
Hudson, New York City, New York, USA
William Lee Scott csfd

Stoker HillsThe BrawlerLet Me Make You a MartyrSedm statečnýchBurning BlueNine DeadFarm HouseThe Go-GetterNovicZtracen v oblacích$5.15/Hr.Killer DillerOsudový dotekThe Winning SeasonBlbý a ještě blbější: Jak Harry potkal LloydaIdentitaPearl Harbor60 sekundČerná a bíláŘíjnové nebeVšichni moji mužiBefore Women Had WingsGattacaŠerifové z TexasuKriminálka Las VegasPohotovostMyšlenky zločinceKriminálka MiamiThe Steve Harvey Show


Aktualizace osobnostního profilu William Lee Scott: 23.3. 2024 09:27