Bridget Moynahan 52 let


Kathryn Bridget Moynahan se narodila 21. září 1972 v Binghamtonu v New Yorku a pobývala hlavně v Longmeadow v Massachusetts. Jako dítě byla hodně divoká a excelovala ve sportech. Na střední škole se stala kapitánkou basketbalového týmu a vybrala si hraní ve fotbalovém mužstvu místo hraní v dramatickém kroužku. Asi to tak chtěl osud, ale nakonec se k ní hraní přece jenom proplížilo. Po absolvování Longmeadow High School, se Bridget přestěhovala do New Yorku, kde chtěla hledat slávu. Na hledání slávy si sama vytyčila tři roky. Po této době chtěla sama sebe přehodnotit a pak se možná vrátit i do školy. To se nakonec ukázalo jako zbytečné, protože měla vynikající předpoklady pro modeling. Během 90. let se objevila v mnoha módních časopisech. Zejména Vogue, New Woman a Shape a taky se objevila na obálce Glamouru.

Ve filmu DIVOKÉ KOČKY (2000) si zahrála jednu z trojice barmanek. Film slavil obrovský úspěch, ale pouze v pokladnách kin - produkce: Jerry Bruckheimer. O rok později si zahrála trošku "jinou ženu" v romantické komedii LÁSCE NA STOPĚ (2001), kde stála po boku Johna Cusacka a Kate Beckinsale. Ještě v tom samém roce si položila sama před sebe výzvu a zúčastnila se konkurzu na "thriller Toma Clancyho" NEJHORŠÍ OBAVY (2001). Byla radostí bez sebe, když dva týdny po konkurzu zjistila, že vyhrála a zahrála si po boku Bena Afflecka jeho snoubenku. Za svůj výkon si poslechla velmi přijemné ohlasy kritiky.

(Proti)hráčku Colina Farrella a Ala Pacina si zahrála ve thrilleru Rogera Donaldsona TEST (2003). Na celkově slabém filmu skvěle doplnila trojlístek hereckého obsazení, na kterém film nakonec stál. V megalomanské akční sci-fi režiséra Alexe Proyase JÁ, ROBOT (2004) si Bridget zahrála partnerku Willa Smithe, který odhaluje spiknutí ve společnosti USR, která má na starosti vývoj robotů.


28.4.1971
Binghamton, New York, USA
Bridget Moynahan csfd

Crown VicJohn Wick 2John WickSmall TimeVolání divočinySvětová invazeRamonaBunker HillKořistNoiseNeznámýTa záležitost s GrayObchodník se smrtíJá, robotTestNejhorší obavyLásce na stopěChytrá holkaDivoké kočkyIn the WeedsTrifling with FateRow Your BoatSpravedlnost v krviA jak to bylo dál...


Aktualizace osobnostního profilu Bridget Moynahan: 17.11. 2023 01:09