Cole Hauser 49 let


Cole Kenneth Hauser (narozen 22. března 1975) je americký herec. Narodil se v Santa Barbaře, Californii, herci Wingsi Hauserovi a Cass Sperling (vnučka slavného magnáta Harryho Warnera, jednoho ze zakladatelů Warner Brothers). Coleův dedeček Dwight Hauser byl hollywoodský scénarista, který získal cenu akademie. I jeho druhý dědeček Milton Sperling byl hollywoodský scénárista a nezávislý filmař. Hauser je po otci irského původu a po matce židovského.

V roce 2000 začal natáčet „armádní“ filmy. Začal filmem “Černočerná tma”, dále to byl “Tábor tygrů”, za který byl nominován na Independent Spirit Award, “ Hartova válka” a “Slzy slunce”. Roku 2003 si zahrál po boku Paula Walkera, Tyrese a Evy Mendes v “Rychle a zběsile 2“.

V roce 2005 si zahrál ve filmu Bruce Hunta “Jeskyně“ a objevil se také ve filmu “Špína“. V minulosti také hrál ve čtyřech epizodách oblíbeného amerického seriálu “ER“. V poslední době hraje hlavní roli v seriálu "K-Ville".


22.3.1975
Santa Barbara, California, USA
Cole Hauser csfd

Dead Man's HandThe Ritual KillerPanamaThe Minute You Wake up DeadThe Last ChampionĎáblovi běžciPravidla pomstyMariňák 2: Bitevní poleTranscendenceDead DropPád Bílého domuSmrtonosná past: Opět v akciWhite SwanNa stopě vrahoviSeznam nežádoucíchOsudné rozhodnutíWashington FieldFamily That Preys, TheMukaTower, TheTvář andělaDamagesRozchod!JeskyněŠpínaPaparazziThe Age of ConsentRychle a zběsile 2Slzy slunceBílý oleandrHartova válkaSláva vítězůmTábor tygrůČernočerná tmaHi-Lo CountryScotch and MilkAll Over MeDobrý Will HuntingHolé lebkySkiniSmrtící kamuflážKonečná spravedlnostOmámení a zmateníŠkolní vázankyYellowstone


Aktualizace osobnostního profilu Cole Hauser: 30.10. 2023 16:14