Rory Cochrane 52 let


Měří 178 centimetrů a narodil se ve znamení ryb, v Syracuse na předměstí New Yorku. Dětství prožil od 3 měsíců v Anglii ve městě Grantchester. Otec má skotsko-irské kořeny a matka Nicky Cochrane je indiánského původu. Má dva sourozence, bratra Brendana a sestru Siobhanu. Po návratu do USA ve dvaceti letech, získal filmové vzdělání na střední škole LaGuardia High School of Performing Arts v NY, kterou úspěšně absoluvoval.

Jeho filmový 15-ti sekundový debut byl ve snímku A KISS BEFORE DYING v roce 1991. Ale zahrál si už v roce 1989 v dramatu z drogového prostředí SATURDAY NIGHT WITH CONNIE CHUNG. Z jeho filmografie můžeme jmenovat třeba ČERNÁ A BÍLÁ, SUPER KŠEFT, HARTOVA VÁLKA nebo MRAKY NAD L.A., kde ztvárnil jednu z hlavních postav. Všem se však zapsal jako nepořádný Tim Speedle v Kriminálce Miami, kde ho zradila nevyčištěná zbraň ve službě. Vidět jsme ho mohli do 3.řady, prvního dílu.


28.2.1972
Syracuse, New York, USA
Rory Cochrane csfd

Bostonský škrtičTyson's RunBrouci v hlavěParožíMladý gangsterThe OutsiderNepřáteléThe Most Hated Woman in AmericaSoy NeroBlack Mass: Špinavá hraNemocnice ParklandOculusArgoMoje potrhlá mámaVeřejní nepřáteléMraky nad L.A.Temný obrazHartova válkaSouthlander: Diary of a Desperate MusicianSunset StripSuper kšeftBezva poldaČerná a bíláThe Adventures of Sebastian ColeDogtownNa plný peckyThe Low LifeLáska a pětačtyřicítkaOmámení a zmateníVraždy na pobřežíPolibek před smrtíLakers: Vzestup dynastieReprisal24 hodinKriminálka MiamiV síti CIAKriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Rory Cochrane: 13.3. 2024 21:34