John Krasinski 44 let


Celé jméno tohoto amerického herce, který má kořeny až v Polsku zní John Burke Krasinski. U nás zatím příliš známý není, za oceánem si už ale popularitu vydobyl. Narodil se v Massachusetts, kde později i vyrůstal jako syn lékaře a zdravotní sestry. Má dva starší bratry – Kevina a Paula. Úspěšně dokončil střední školu Newton South a poté v roce 1997 nastoupil na univerzitu Brown, kde vystudoval anglickou literaturu.

V roce 2006 si střihl menší role v komedii PRÁZDNINY a muzikálovém dramatu DREAMGIRLS. Stihl také namluvit Lancelota ve třetím pokračování animovaného SHREKA. Jedním z jeho posledních filmů je komedie, kde se potkal s Robinem Williamsem KNĚZ JE PODĚS. Významnější položkou v jeho filmografii by se mohl stát snímek George Clooneyho TVRDÉ PALICE, odehrávající se v prostředí amerického fotbalu na počátku 20. let či zatím blíže nespecifikovaný projekt Sama Mendese. Brzy by se měl předvést i coby režisér a scénárista díla nazvaného BRIEF INTERVIEWS WITH HIDEOUS MEN, což by měla být filmová adaptace kolekce krátkých povídek Davida Fostera Wallace.

John žije střídavě v Los Angeles a New Yorku. Mezi jeho dobré přátele patří herec David Schwimmer. Zajímavostí také je, že dříve pracoval v reklamě. Spolupracoval se značkou Apple či Dunkin´ Donuts, kterým navrhoval slogany.


20.10.1979
Newton, Massachusetts, USA
John Krasinski csfd

Imaginary FriendsDC Liga supermazlíčkůDoctor Strange v mnohovesmíru šílenstvíFree GuyTiché místo: Část IINová generaceTiché místoKřupaví mazlíčciČernobílá spravedlnost13 hodin: Tajní vojáci z BengházíHollaroviAlohaProrokUniverzita pro příšerkyMáme rádi velrybyNobody WalksZemě nadějeMupetiTvůj snoubenec, můj milenecMonstra vs. VetřelciNěco na těch mužích jeNějak se to komplikujeVšude dobře, proč být domaTvrdé paliceChechtákKněz je poděsNoví gauneřiShrek TřetíDoogalDreamgirlsNominace na OscaraPrázdninyDuane HopwoodMariňákKinseyTaxiAlma MaterJack RyanRobot ChickenBoJack HorsemanArrested Development


Aktualizace osobnostního profilu John Krasinski: 31.10. 2023 20:16