Rosie O'Donnell 62 let


"V Americe je radikální křesťanství stejně nebezpečné, jako radikální islám."

Od roku 1996 běžel na televizních obrazovkách její projekt Rosie O'Donnell Show, který získal několik cen Emmy. Po šesti letech show skončila a Rosie se začala více věnovat charitě. Například v roce 2006 darovala 5,7 milionu dolarů na pomoc po hurikánu Katrina. Od roku 2000 měla tato známá herečka i svůj časopis Rosie, který však vydržel jen pár let. O čtyři roky později se stala moderátorkou na The View, na necelý rok, jelikož ji po několika sporech byla zrušena smlouva. V roce 2007 vydala již svou druhou knihu Celebrity detox, první Find me, která se stala v USA opravdovým bestsellerem, vznikla o pět let dříve. V roce 2011 rozjela spolupráci se světoznámou celebritou Winfrey Oprah.

Pár zajímavostí z jejího života: je velkou fanynkou Toma Cruise a Savage Gardena, přátelí se s Madonnou. Je alergická na kočky a koně. Narodila se ve stejný den jako herec Matthew Broderick. Také je velkou fanynkou Harryho Pottera, dokonce nabídla, že vezme roli Molly Weasleyové ve filmu Harry Potter: kámen mudrců zdarma. Rosie má celkem pět dětí, některé jsou adoptované.


21.3.1962
Commack, Long Island, New York, USA
Rosie O'Donnell csfd

Hairspray Live!Ladíme 2AmericaA Tribute to the Teachers of AmericaAutobusy mé sestryHedwig a Angry InchFlintstoneovi 2 - Viva Rock VegasJackie's Back!TarzanElmopalooza!Kids Are PunnyÚplně vzhůruSay It, Fight It, Cure ItSoumrak rodiny GoldovýchBradyovi 2Nádherný holkyVery Personal with Naomi JuddŠpionka HarrietNavždy spoluFlintstoneoviKam zmizela hlídka 54?PrinceznaÚtěk do rájeFatální instinktSamotář v SeattluSledováníVelké vítězstvíLáska je láska: Generace QAmerický gigoloRuská panenkaVelké vítězstvíBludné kruhySmilfAmerický táta


Aktualizace osobnostního profilu Rosie O'Donnell: 31.10. 2023 18:30