Rob Morrow 61 let


Rob Morrow se narodil jako Robert Alan Morrow 21. září 1962 v New Rochelle v New Yorku do rodiny židovského původu. Jeho matkou je zubařka Diane Francis a otcem dělník Murray Morrow. Jeho rodiče se ale rozvedli, když bylo Robovi devět. Dětství ale strávil v floridském Miami, kde také chodil na Miami Sunset Senior High School. Tu ale opustil, když se začal prosazovat jako herec.

Po další dvouleté pauze jsme Roba mohli vidět ve filmu PŘÍMO DO SRDCE a ve dvou televizních snímcích JENOM LÁSKA a DEN, KDY ZABILI LINCOLNA. Ve druhém jmenovaném si zahrál hlavní roli po boku Marisy Tomei. V roce 1999 se Rob objevil pouze v malé roli v seriálu NEARLY YOURS. Vše si ale vynahradil v roce 2000, kdy natočil hned pět filmů – TÁPAJÍCÍ, SAM THE MAN, NEVĚRA NARUBY, LABOR PAINS a televizní film PRŮHLEDNÉ LŽI. Rok potom dostala Rob roli pouze v kladně hodnoceném televizním filmu JENIFER, ale v roce 2002 si kromě rolí v seriálu STREET TIME a ve filmech GURU a NIGHT’S NOONTIME zahrál jednu z hlavních rolí ve filmu KLUB VYVOLENÝCH, kde byli jeho hereckými partnery Kevin Kline a Emile Hirsch.

V herecké kariéře Roba Morrowa potom nastala další tříletá pauza, až v roce 2005 dostal další přelomovou roli, a to roli agenta Dona Eppese v seriálu VRAŽEDNÁ ČÍSLA, který společně se svým bratrem Charliem pátrá po zločincích pomocí matematiky. Ve stejném roce se také objevil v roli Milese ve filmu GOING SHOPPING. V roce 2007 natočil Rob další dva filmy – televizní snímek PRÁVO BÝT OTCEM a film NEŽ SI PRO NÁS PŘIJDE, kde si zahrál doktora Hollinse po boku hereckých legend Morgana Freemana a Jacka Nicholsona. V roce 2010 se objevil i ve dvou epizodách seriálu VINCENTŮV SVĚT a také hraje v seriálu THE WHOLE TRUTH, který produkuje producent Jerry Bruckheimer. Na rok 2011 má zatím naplánován pouze thriller THE GOOD DOCTOR, ve kterém hraje hlavní roli herec Orlando Bloom.

Rob je už od roku 1998 ženatý s Debbon Ayer, s níž má dceru Tu Simone. Mezi jeho záliby patří mimo jiné lyžování.


21.9.1962
New Rochelle, New York, USA
Rob Morrow csfd

WaywardTým zabijákůFlintLittle LoopersNight of the WildRehearsalAtlas Shrugged: Part IIIMr. MiracleNewyorská romanceDobrý doktorNež si pro nás přijdePrávo být otcemNákupní horečkaGuruKlub vyvolenýchJeniferSam the ManLabor PainsNevěra narubyPrůhledné lžiTápajícíDen, kdy zabili LincolnaJenom láskaPřímo do srdceMatkaPoslední tanecOtázky a odpovědiSoukromý víkendMiliardyShining ValeSuper Pumped: Válka o UberLarry, kroť seHavaj 5-0Policie ChicagoBoJack HorsemanFosterovi


Aktualizace osobnostního profilu Rob Morrow: 30.10. 2023 20:22