Jason Acuña 50 let


Jason Bryant Acuña, který je spíše známý jako Wee-Man, byl počat v Německu, ale narodil se 16. května 1973 až v italském městě Pisa. Zde ale nepobyl dlouho a po třech měsících odjel s rodiči do Kalifornie, konkrétně do Torrance, kde navštěvoval školu North High. V Kalifornii zůstal až dodnes. Jason se narodil s achondroplasií, což je forma zakrslosti. On se s tím však dokázal rychle vyrovnat a i díky tomu později získal velkou popularitu. Měří pouhých 123 cm.

Ačkoliv je Jason Acuña spojen zejména s Jackass, měli ho diváci možnost vidět i v jiných snímcích. V roce 2007 se například objevil v televizní sérii reality show ARMED AND FAMOUS, kde si například mohl vyzkoušet, jaké je to dostat šok paralyzérem. V červenci téhož roku se ještě objevil v pořadu MTV SCARRED LIVE. Zajímavé bylo také jeho působení v show televizní společnosti NBC CELEBRITY CIRCUS, kde byly hvězdy trénovány, aby posléze předvedly nějaký cirkusový trik a porota jejich snažení ohodnotila. Jason byl ve čtvrtém týdnu soutěže jediným soutěžícím, který měl nejlepší bodový průměr, tedy 10. Na konci soutěže však obsadil třetí místo za Antoniem Sabatem mladším a Stacey Dashovou.

Mimo účinkování v pořadech se také mihnul po boku Joshe Hartnetta v krátkometrážním snímku THE SAME. Ve svém živlu byl pak v roce 2003 ve skateboardové komedii SKŘÍPĚNÍ. O rok později si zahrál svou patrně největší filmovou roli ve filmu BASHING, který se však sám příliš neprosadil. Podobný osud provázel i další Jasonův film PEE STAINS AND OTHER DISASTERS. Mimo Jackass ho měli diváci naposledy možnost vidět ve filmu MODELKY NA ZABITÍ. Jednalo se však o malou roli a navíc film příliš úspěšný nebyl.

Kromě hraní je Jason profi skateboardista. Díky tomu se také seznámil s Bamem Margerou a dalšími skvělými skateboardisty. Jak sám prohlašuje, tak je jízda na skateboardu jeho největší láska a účinkování v pořadech a hraní ve filmech je až na vedlejší koleji. Jason také podniká - vlastní restauraci Chronic Tacos, která sídlí v Redondo Beach, v Kalifornii.


16.5.1973
Pisa, Itálie
Jason Acuña csfd

Jackass 4Elf-ManJackass 3Jackass: The Lost TapesJackass World 24 Hour TakeoverJackass 2Modelky na zabitíPee Stains and Other DisastersBashingSkřípěníDon't Try This at Home: The TourJackass: FilmJackass: Volume 1Jackass: Volume 2Jackass: Volume 3Jackass - naprostí šílenciJackass 4.5Týden žraloků s Jackass 2.0Jackass 3.5Ryan Dunn Tribute SpecialJackass 2.5Jak se dělal Jackass 2Steve-O: Out on BailWildboyzFilm o filmu JackassJackass Backyard BBQWeezer - Don't Try This at Home: The Steve-O VideoSame, TheBurning QuestionsPreston Lacy Show, TheCelebrity Paranormal Project


Aktualizace osobnostního profilu Jason Acuña: 31.10. 2023 19:19