Larry Joshua 72 let


Larry Joshua se narodil v New Yorku a již od malička se toužil stát hercem. Od roku 1981 se objevil ve více než 50 filmových a televizních rolí.

Larry se věnuje nejen filmové kariéře ale také té televizní, kde jeho role bývají větší, například se objevil v seriálech Cop Rock (1990), Search for Tomorrow, Miami Vice, Party of Five, Chicago Hope, Law & Order a Cold Case. Jeho ale zatím nejslavnější televizní role je Capt. Clifford Bass v seriálu NYPD Blue, kde vystupoval od roku 1995 do roku 2001.

Larry Joshua se v roce 1984 oženil se soap herečkou Sharon Rose Gabet, jejich manželství trvalo do roku 1996, když se pár rozvedl z důvodu odloučenosti. Mají spolu tři děti.


12.2.1952
New York City, New York, USA
Larry Joshua csfd

Od kolébky do hrobuSpider-ManHorká noc, hořké ránoHra snůAkta X - FilmThe Right to Remain SilentThrillStín ďáblaDas letzte U-BootRomeo krvácíSugar HillHlídka v ArdenáchNesmiřitelníZa každou cenuKojak: Květiny pro MattyhoRychlá změnaTanec s vlkyMoře láskyBlue Jean CopRockabyeRunning OutSvengaliKlid nociŽárNunzioCastle na zabitíMystérium sexuPrime SuspectZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiZtraceniDark BlueRaising the BarKriminálka New YorkPlastická chirurgie s. r. o.Uzavřený případBeze stopyKriminálka Las VegasOdložené případyPohotovostVzkvétající městoZákon a pořádekMožná už zítraSoudkyně AmyChameleon


Aktualizace osobnostního profilu Larry Joshua: 3.4. 2024 14:43