Paul Dano 39 let


Paul Dano, celým jménem Paul Franklin Dano se narodil 19.6.1984 v New Yorku. S rodinou se brzo odstěhoval do New Canaanu v Connecticatu. V herecké komunitě se pohyboval už jako malý chlapec, kdy byl obsazován do různých rolí na Brodway. Jeho obličej na vás velice zvláštně zapůsobí a proto je předurčen k hraní komplikovaných postav. Paul také působí jako zpěvák a kytarista v kapele Mook.

V současné době (2009) žije Paul Dano v New Yorku na adrese East Village, studuje literaturu a má rozpracováno několik slibných filmů. Jeho současná láska je údajně herečka Zoe Kazan; má rád k snídani lupínky. O tomto herci v budoucnu jistě ještě hodně uslyšíme.


19.6.1984
Wilton, Connecticut, USA
Paul Dano csfd

Kosmonaut z ČechPeníze těch tupcůBatmanFabelmanoviViníkOkjaŠvýcarákMládíLove & Mercy12 let v řetězechZmizeníLooperPro EllenRuby SparksV tátově stínuKovbojové a vetřelciPoslední gigoloZatím spolu, zatím živiZkratkou v OregonuDobré srdceMax a maxipříšerkyZažít WoodstockExplicit IllsGigantickýAž na krevLight and the SuffererWeaponsFast Food NationMalá Miss SunshineOstrov samotyThe KingSexbomba od vedleZloděj životůKlub vyvolenýchToo Young to Be a DadL.I.E.The NewcomersMr. & Mrs. SmithPantheonÚtěk z vězení v DannemořeCodes of ConductVojna a mírRodina SopránůThe Fabelmans: A Family in Film


Aktualizace osobnostního profilu Paul Dano: 29.12. 2023 05:47