Said Faraj


Said Faraj je americký herec libanonského původu. Do filmu a herectví se zamiloval po shlédnutí filmové adaptace hry „Les Miserables". V říjnu roku 1983 emigroval do USA, kde získal azyl uprchlíka před válkou trpícím Libanonem. Aby se uživil musel brát i nekvalifikované práce, třeba jako obsluhu ve fast foodu. Nicméně ve volném čase navštěvoval kurzy herectví a workshopy a tato aktivita se mu vyplatila.

V televizní branži účinkoval v seriálech INTELLIGENCE /2014/, 24 /2001-2010/, lékařském seriálu ER /1994-2009/, krimi seriálu NCIS: L.A. /2009-současnost 2014/ nebo v drama seriálu THE UNIT /2006-2009/ aj. V roce 2012 se jeho producentská společnost Cedar Films LLC, podílela na natáčení krátkého snímku THE AMERICAN FAILURE, který měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes. Faraj film spolurežíroval s Ameenahem Kaplanem a film získal řadu ocenění. Na Action on Film International Film Festival vyhrál film cenu Action on Film Award pro nejlepšího herce a cenu AOF/WAB Award pro mimořádný mužský či ženský herecký výkon za stejný snímek. Na Sarasota Film Festival vyhrál film cenu Excellence in Filmmaking pro nejlepší krátkometrážní snímek.

Said se produkčně podílí na nadcházejících filmech PERMANENT INK, THE RESOLVE a CROSS PURPOSE, vše v sezóně 2014/15. Said Faraj je ženatý s Judith Faraj, se kterou má dvě děti.

Said Faraj csfd

King SaudI Am FearSaint Mary's SecretSilencerWarfighterNamourTýpci a zbraně24 Hours7 Faces of Jack the RipperMansion of BloodShariaAlongside NightBrass KnucklesNedotknutelníSinbad: The Fifth VoyageThe AlgerianZelená zónaHired GunLady Magdalene'sStav obleženíLáska, podvod a loupežPravdivá romanceZoufaláThe Heroes of Desert StormDarkmanDuchŠpatný vlivW.B., Blue and the BeanZmlkni, moře!ZbrojniceTým SEALNámořní vyšetřovací služba: New OrleansInteligenceNámořní vyšetřovací služba L. A.24 hodinJednotka zvláštního určeníPolicejní odznakPohotovostSběratelé kostíJAGCrime & PunishmentFrom the Mouths of BabesBehind The Red CarpetRed Carpet Report


Aktualizace osobnostního profilu Said Faraj: 1.3. 2024 18:57