Adam Kaufman 49 let


Adam Kaufman, americký herec, sa narodil 11. mája 1974 v New Canaan, v Connecticute, ako jedno z piatich detí. Študoval herectvo na Lynchburg College, neziskovej hereckej škole Circle in the Square Theatre School pripojenej k Broadwayu a Eugene O'Neill Theater Center.

23. decembra 2007 sa Adamovi Kaufmanovi a Poppy Montgomery narodil syn Jackson Phillip Deveraux Montgomery Kaufman. S austrálskou herečkou Poppy Montgomery sa stretol v roku 2005 v Mexiku pri nakrúcaní filmu Between (Stratená). V roku 2010 opäť spolupracovali v snímke Lying to Be Perfect (Popolušky). V októbri 2011 ohlásili prostredníctvom americkej talkshow Life & Style rozchod kvôli práci.

V súčasnosti žije v Los Angeles so svojím synom.


11.5.1974
New Canaan, Connecticut, USA
Adam Kaufman csfd

Plíživé zloPřekvapivé dědictvíDokonalá prozíravostŽivot za životPopelkyLoving LeahAhoj ségro, sbohem živote!UneseniMezi světyVieni via con meMetropolisOnly Living Boy in New York, TheBrookfieldiZombieSmrtonosná zbraňŠílená bejvalkaTajnosti a lžiStalkerVe službách CIA90210: Nová generaceLaskavý dotekHavaj 5-0Námořní vyšetřovací službaCupidMelrose PlaceMůj přítel MonkKriminálka New YorkŠílenci z ManhattanuE-RingVeronica MarsKriminálka MiamiBeze stopyUneseni


Aktualizace osobnostního profilu Adam Kaufman: 31.10. 2023 03:02