Rachel Miner 43 let


Narodila se v New Yorku, 29. července 1980 a dorostla do výšky 163 cm. Údajně chtěla být herečkou už od svých dvou let. V osmi letech doopravdy začala pracovat v herectví a rok později už měla agenta. Ve svých deseti letech hrála ve filmu ALICE od Woodyho Allena. Objevila se v seriálu U NÁS VE SPRINGFIELDU, kde hrála pět let a vyneslo jí to 3x Young Artist Award a nominaci na Emmy.

Dosáhla i velice zajímavých rolí v divadle. Je vegetariánka, jak sama říká od nepaměti. V roce 1998 (ve svých 17-ti letech) si vzala Macaulaye Culkina. Bohužel o dva roky později se rozvedli. Poslední dobou žije jak v New Yorku, tak i L.A.

Ukázala se jako host v seriálech SBĚRATELÉ KOSTÍ a SEX VE MĚSTĚ. V roce 2007 získala pro naše publikum zatím asi nejvýznamnější roli. Hrála sekretářku v seriálu CALIFORNICATION. Ve filmu se jí dařilo, nejdříve v roce 2006 hrála ve filmu ČERNÁ DAHLIA. A potom v roce 2008 ulovila roli ve třetím pokračování OSUDOVÉHO DOTEKU s podnázvem REVELATIONS.


29.7.1980
New York City, New York, USA
Rachel Miner csfd

East of AcadiaFrank the BastardIn Their Skin51KřížLife of LemonLáska a nedůvěraThe Butterfly Effect 3: RevelationsHideKultMemory Thief, TheThe Blue HourThe Still LifeZuby nehtyFatwaPenny se bojíThanks to GravityČerná DahliaCircadian RhythmGuy in Row FiveLittle AthensMan of GodZtracený rájŠikanaKrál JoeHenry FoolOrphan Trains, TheShining Time Station Christmas: 'Tis a GiftLovci duchůLovci zločincůZákon ganguMyšlenky zločinceArmy WivesOdložené případyTaková nenormální rodinkaČmuchalové


Aktualizace osobnostního profilu Rachel Miner: 31.10. 2023 13:49