Allen Jones 45 let


Allen Jones, lépe známý pod svým ringovým jménem AJ Styles, je americký profesionální wrestler. Je nejlépe známý pro svou práci ve společnostech WWE, TNA, NJPW a ROH.

Z toho TNA získala i televizní čas a díky tomu se zde mohl opravdu zviditelnit. Zde pracoval do roku 2013 a do společnosti se zapsal jako jeden z nejlepších talentů, které tam kdy měli. Za svůj čas působení zde získal všechny tituly včetně světového titulu.

V roce 2013 vstoupil do společnosti NJPW (New Japan Pro Wrestling), kde se stal vůdcem velmi populární skupiny zvané „Bullet Club“. Během svého krátkého působení získal ve společnosti vysoké postavení a také jejich světový titul. Mnozí ho od této chvíle považovali za nejlepšího wrestlera tehdejší doby.

V roce 2016 podepsal smlouvu se společností WWE a debutoval na placené akci Royal Rumble. Od svého debutu se stal jednou z Top hvězd společnosti, a to hlavně díky programu s Johnem Cenou. Získal zde US titul a Světový titul společnosti.


2.6.1978
Gainesville, Georgia, USA
Allen Jones csfd

WWE Night of ChampionsWWE Crown JewelWWE Elimination ChamberWWE Hall of Fame 2022WWE Hell in a CellWWE Royal RumbleWWE Survivor Series WarGamesWWE WrestleMania BacklashWrestleMania 38WWE Crown JewelWWE Elimination ChamberWrestleMania 37WWE Break It DownWWE Elimination ChamberWWE Royal RumbleWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Tribute to the TroopsWrestleMania 36WWE Clash of ChampionsWWE Crown JewelWWE Elimination ChamberWWE Extreme RulesWWE Hall of Fame 2019WWE Hell in a CellWWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Super Show-DownWWE Survivor SeriesWrestleMania 35WWE BacklashWWE ChronicleWWE Crown JewelWWE Extreme RulesWWE FastlaneWWE Greatest Royal RumbleWWE Hall of Fame 2018WWE Hell in a CellWWE Mixed Match ChallengeWWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Super Show-DownWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Tribute to the TroopsWrestleMania 34WWE BacklashWWE BattlegroundWWE Bring It To The TableWWE Clash of ChampionsWWE Elimination ChamberWWE Hall of Fame 2017WWE Hell in a CellWWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & Chairs


Aktualizace osobnostního profilu Allen Jones: 3.11. 2023 18:05