Alonna Shaw 59 let


„To jíš banány vždycky takhle?“ - CYBORG COP

Rok nato byla obsazena do první ze svých dvou pamětihodných rolí. DVOJITÝ ZÁSAH (1991) byl van Dammův první film pro studio Columbia Pictures, které chtělo vsadit na jeho přitažlivost pro ženy, kterou se odlišoval od svých áčkových kolegů Stallona a Schwar-zeneggera. Alonně, hrající ve filmu Daniellu, přítelkyni jednoho ze dvou bratrů-dvojčat ztvárněných van Dammem, tak připadla čest filmově odpanit „svalovce z bruselu“ v jeho historicky první milostné scéně. Nešlo přitom o klasickou postelovou scénu, nýbrž horečnatou představu v záchvatu žárlivosti se opíjejícího Daniellina partnera, podezřívajícího ji z nevěry s jeho bratrem.

Ve stejném roce se Alonna ještě mihla v akčním béčku ÚLOVEK Z BEVERLY HILLS a pak už přišla její nejvýživnější role v akční sci-fi veterána Sama Firstenberga CYBORG COP (1993). Svým sexappealem tu obdařila dryáčnickou bulvární reportérku Cathy, kterou osud přivede do cesty ex-poldovi v podání Davida Bradleyho, pátrajícímu na karibském ostrově po svém zmizelém bratrovi. Oba se zpočátku samozřejmě nemohou vystát, ale pod tlakem okolností se brzy sblíží a kalhoty jdou dolů. Narozdíl od předchozího filmů tu Alonna dostala možnost ukázat nejen své poprsí ale i svůj komediální talent a beze zbytku toho využila.

Alonna pak ještě dvakrát jednorázově vystoupila v televizi v krimiseriálu „DIAGNÓZA VRAŽDA“ a sitcomu „THE DREW CAREY SHOW“ a od té doby se po ní slehla zem i internet. V letech 1990 až 1991 byla v titulcích uváděná jako Lonnie Shaw-Foxworth a dá se tedy předpokládat, že byla v té době vdaná.


7.11.1964
Alonna Shaw csfd

Cyborg CopDvojitý zásahÚlovek z Beverly HillsKořistKrál New YorkuKancelářská krysaDiagnóza vraždaB.L. StrykerSuperboyMiami Vice


Aktualizace osobnostního profilu Alonna Shaw: 2.11. 2023 03:06