Mick Foley 58 let


Americký herec, komik, wrestler a dabér Mick Foley je nejlépe znám pro svou mnohaletou práci pro wrestlerské organizace.

188 cm vysoký Mick začal trénovat na zápasnické škole v Pensylvánii a debutoval roku 1983. V té době se také aktivně věnoval squashi. Během několika prvních let si vydobil pověst tuhého a odolného soupeře a začal dostávat nabídky od různých wrestlerských organizací. Mick vstoupil do Kontinentální zápasové asociace (CWA) jako Cactus Jack, kde se spojil s Garym Youngem jako součást tag teamu Stud Stable. Foley poté získal několik titulů, včetně titulů v těžké váze.

V té době se dostal do širšího povědomí i díky útoku na svého partnera, kterého vyhodil z ringu na betonovou podlahu a skočil na něj z provazů a zranil ho loktem. Brzy na to vyzval nejtvrdší tag team, nechvalně známé bratry Ricka a Scotta Steinary, se kterými nakonec po brutálním souboji prohrál. Po zápase s wrestlerem Fargem, kterého se svými 130 kilogramy a čtyřmetrovém skoku uzemnil loktem, si Micka všímá legendární wrestler Ric Flair z prestižní organizace WCW, kde podepisuje smlouvu a po letech strádání konečně nachází určitou finanční stabilitu.

Jeho největším zápasem v té době byl souboj proti Mil Máscarasovi v Clash of the Champions X: Texas Shootout, kde skočil po hlavě na soupeře z tří metrové zástěny a přistál na betonové podlaze. V té době přišel během automobilové nehody o přední dva zuby a mezi své nejlepší zápasy řadí Mick ten proti Stingovi z roku 1992. Mick pod přezdívkou Cactus Jack počátkem 90. let patřil mezi nejtvrdší wrestlery a rozhodl se vyzvat podobně známého wrestlera Vadera, který vážil 180 kg a mnoho zápasníků s ním kvůli jeho tvrdosti odmítala pracovat. Mick nechal odstranit ochranné rohože u ringu, ale Vaderovi se podařilo uchopit Micka dříve a vrhnout ho na neodkrytou betonovou podlahu, čímž Mick utržil legitimní otřes mozku a zranění levé nohy.


7.6.1965
Bloomington, Indiana, USA
Mick Foley csfd

Blockheads in Britain12 Hour ShiftBurákový sokolChokeslamDixielandJiná perspektivaStaten IslandBig Money HustlasHeelsThe Big Show ShowThe Edge and Christian Show That Totally Reeks of AwesomenessStudio 30 RockThe JBL and Cole ShowAvatar: Legenda o AangoviSquidbilliesZnovu na světěBoy Meets WorldDobro proti zluCelebrity DeathmatchDark Side of the RingThe 9 Lives of Vince McMahonUndertaker: The Last RideWWE Ruthless AggressionHeadstrongThis is Wrestling: The Joey Ryan StoryEric Bischoff: Sports Entertainment's Most Controversial FigureWWE 'History of the Hardcore Championship:24/7I Am Santa ClausLadies and Gentlemen, My Name is Paul HeymanThe Monday Night War: WWE vs. WCWThe SheikBarbed Wire City: The Unauthorized Story of Extreme Championship WrestlingWWE for All Mankind: Life & Career of Mick FoleyWWE: Best of WWE at Madison Square GardenAttitude EraStone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All TimeBloodstained MemoirsWWE: The Rise and Fall of WCWNature Boy Ric Flair: The Definitive CollectionThe Triumph and Tragedy of World Class Championship WrestlingMcMahonThe Bret Hart Story: The Best There Is, the Best There Was, the Best There Ever Will BeHard Knocks: The Chris Benoit StoryTrish Stratus: 100% StratusfactionAustin vs. McMahonGladiátoři 2000Hitman Hart: Wrestling with ShadowsHard KnocksCactus Jack: The Early YearsECW: Hardcore TV - Mental!WWE Bloodbath: Wrestling's Most Incredible Steel Cage Matches


Aktualizace osobnostního profilu Mick Foley: 20.4. 2024 02:16