Sebastian Fabijański 36 let


Sebastian Fabijański studoval Vysokou školu komunikace a sociálních medií ve Varšavě, Divadelní akademii Stanisława Wyspiańskiego v Krakově a Divadelní akademii Aleksandra Zelwerowicza  ve Varšavě, kterou ukočil v roce 2015. Zajímavé je, že na divadelní akademii byl přijat až na čtvrtý pokus. Publicitu získal díky seriálům Tancerze a Misja Afganistan.

V roce 2016 na sebe upozornil rolí fotbalisty Staszka Boruckiego ve filmovém muzikálu #WszystkoGra, kde zpívá a tančí. Na roli se svědomitě připravoval pod  dohledem slavného choreografa Agustina Egurroli. Ve filmu Pitbull: Tough Women (psychopat Remek Cukier) i v seriálu Učitel (gangster Adrian Kuś) ukázal, že umí výborně zahrát i drsné chlapíky.

O rok později se objevil ve filmu ze sportovního prostředí Gwiazdy Jana Kidawę-Błońskiego, kde hraje opět fotbalistu, což je sport, kterému se sám dříve věnoval. Přijal i další nabídku Patryka Vegi na roli ve filmu Botoks. Rovněž podruhé začal natáčet s Filipem Bajonem (poprvé 2015 Paničky Dulské) film Kamerdyner, kde dostal hlavní roli.

Počátkem roku 2017 se pod dohledem profesionálů intenzivně věnoval tréninku kickboxu do filmu Asymetria Konrada Niewolskiego, kde by měl hrát hlavní roli a který by měl být pokračováním Symetrie (2003). Kdy film bude není známo.


14.6.1987
Warszawa, Polsko
Sebastian Fabijański csfd

Black BitsApokawixaHeaven in HellJak jsem se zamilovala do gangsteraZimní senTi druzíFízlové 3: Ve jménu zásadLegionyPtačí řečKobiety mafiiMajordomusBotoksHvězdy#WszystkoGraPitbull. Niebezpieczne kobietyNový světPaničky Dulské(Ne)potřebuju chlapaJeziorakMěsto 44U strážnýho andělaOblevaDoma (Polsko)UltrafialovíBotoksKobiety mafiiPaktUčitelStrażacyPrawo Agaty


Aktualizace osobnostního profilu Sebastian Fabijański: 2.11. 2023 20:34