David Piskor 33 let


David Piskor vyrůstal v rodině s mladším bratrem. Už v útlém věku ho zaujal český dabing, měl myšlenky stát se hercem nebo pohybovat se v této branži. Nakonec začal v letech 2005–2009 studovat Zdravotnickou školu v Liberci. Během doby, kdy navštěvoval školu, docházel do dramatického kroužku. Herectví začal vyhledávat až po přestěhování do Prahy.

Poté s celým spolkem navštěvoval herectví v ateliéru Starbag. Tam s nimi spolupracovala herečka Radka Stupková, která jim vnesla základy herectví.

V červnu roku 2015 odehrál své první absolventské divadelní představení „Nežárli“, kde byl obsazen do role Vincenza Bulliciho. Po tomto představení se soubor rozhodl osamostatnit a pustit se do své hudební hry „Boží komedie“. Ta byla divákům představena v premiéře v červnu roku 2016 v divadle Royal. Představení mělo 12 úspěšných repríz. Divadlo se stalo jeho srdcovou záležitostí.

Netrvalo dlouho a naskytla se mu další příležitost. Stal se součástí divadelního souboru Kardio Theatre, kde ho oslovila herečka Klára Hanušová. Se souborem spolupracuje dodnes.


15.9.1990
Liberec, Československo
David Piskor csfd

ZáchranářiPolicie v akciNebezpečné vztahyMasterChef ČeskoSoudkyně BarbaraVšechno nebo nicFotografNahý mezi vlkySlunečnáJak si nepodělat životDáma a KrálModrý kód


Aktualizace osobnostního profilu David Piskor: 3.12. 2023 00:08