Sarah Douglas 71 let


Sarah se narodila a vyrůstala v rodišti dramatika Williama Shakespearea, v anglickém Stratford-Upon-Avon. Její otec Edward byl pilotem britského královského letectva, její matka Beryl byla fyzioterapeutkou, která pracovala často s herci. Už od dětství Sarah věděla, že se chce věnovat herectví. Ve čtrnácti letech jela na turné po Evropě s prestižní britskou divadelní společností National Youth Theatre. Poté studovala divadlo na Rose Burford Drama School. Aby se uživila, nějakou dobu pracovala v továrně a také na sterilizačním oddělení v nemocnici. Začala také studovat učitelství angličtiny a divadla a načas přesídlila do Francie. Herectví ji ale stejně dostihlo.

V roce 1981 se jejím manželem stal herec Richard LeParmentier. Jejich manželství ale nevydrželo a pár se rozvedl v roce 1984.


12.12.1952
Stratford-on-Avon, Warwickshire, England, Velká Británie
Sarah Douglas csfd

Vánoční princ: Královské dítěVánoční princ: Královská svatbaVánoční princDisplacementStriptérky vs. VlkodlaciMěsto čarodějnicGryfonSuperman II: Verze Richarda DonneraĎábelská horaAsylumStepfordští manželéVládce časuMonster Mash: The MovieSpit FireThe DemolitionistVoodoo: Kruté čarodějnictvíHavraní TanecMoskytiNávrat živé smrti 3Tajemství rytířů DeltaMeatballs: Na plný plynBeastmaster 2 - Pán šelem: Branou časuDalíMistr loutkář III: Toulonova pomstaTaggetUmění umíratNávrat muže z bažinNightfallEight Is Enough: A Family ReunionMoje spravedlnostSluneční dětiNičitel ConanSuperman IISupermanEsther WatersLidé zapomenutí časemThe BruteMeriel, the Ghost GirlDraculaPoslední programSecretsSecretsSupergirlGreen Lantern: The Animated SeriesThe BriefHeavy Gear: The Animated SeriesBatman budoucnostiDoctorsHorká stopa L.A.Superman: The Animated SeriesHvězdná brána


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Douglas: 2.11. 2023 12:18