Ashley Scott 46 let


Ashley se narodila v Metairii a vyrůstala v Charlestonu. Rodiči jsou Joe Scott (zdravotní bratr) a Andrea Meister (administrativní pracovnice). První zkouška v záři reflektorů byla v jejím raném dětství, coby dětská modelka. Během teenagerských let se přestěhovala do New Yorku a dělala modeling mezinárodně, svoje módní show předváděla například v Miami, Paříži či Londýně.

První veliký zlom přišel v roce 2000 s rolí v televizní sérii DARK ANGEL, kde hrála Ashu Barlowe. O rok později zazářila v dramatickém sci-fi Stevena Spielberga A.I.: UMĚLÁ INTELIGENCE jako Gigolo Jane. Její opravdu první veliká role přišla v akčně-dobrodružné sérii BIRDS OF PREY, kde si zahrála Helen Kyle (a její alter-ego Huntress).

V roce 2003 jsme ji mohli vidět v akčním thrilleru S.W.A.T. - Jednotka Rychlého Nasazení a o rok později ve filmu WALKING TALL po boku Dwayna Johnsonona (známějšího jako 'The Rock'). V průběhu dalších let se dočkala i větších rolí např. ve filmu INTO THE BLUE nebo v seriálu JERICHO, kde si zahrála jednu z nejdůležitějších postav (Emily Sullivan).

Zajímavosti : Ashley údajně trpí dyslexií (potíže s čtením a psaním) a má 2 tetování - fénixe na zadečku a iniciály svého manžela na krku.


13.7.1977
Metairie, Louisiana, USA
Ashley Scott csfd

Tajná posedlostA Tale of Two CoreysA Woman DeceivedBezesné nociChůva jménem AlexOne Small IndiscretionA Killer Walks Amongst UsSíla slibu16 and MissingPorotciThe Perfect BoyfriendTo je moje dítěVánoční výletNebezpečný podnájemníkVánoční zásilka12 kolSkandály ze života zvířatKrálovstvíPodvodPokouřeníčkoDo hlubinyMiluji tě k sežráníKráčející skálaTrespassingZtracenS.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazeníA.I. Umělá inteligenceFlashUnREALNámořní vyšetřovací službaKriminálka MiamiPodstata strachuJerichoBirds of Prey


Aktualizace osobnostního profilu Ashley Scott: 3.11. 2023 09:10