Amanda Seyfried 38 let


Tato sympatická blondýna s narodila 3. prosince 1985 v Pensylvánii. Díky svému půvabu byla předurčena pro práci modelky. Stalo se tak již v době kdy jí bylo jedenáct let. Po dokončení střední školy Williama Allena, nastoupila na Forthamskou Univerzitu v New Yorku.

Její kamarádkou je Lindsay Lohan. Stala se tváří obálek knih spisovatelky Francine Pascalové. Zkušenosti s modelingem můžou za to, že s oblibou nakupuje a úplně nejradši má džíny, kterých má pořádnou sbírku.


3.12.1985
Allentown, Pennsylvania, USA
Amanda Seyfried csfd

My Ex-Friend's WeddingSeven VeilsA Mouthful of AirCo jsme viděli, co jsme slyšeliMankScoob!You Should Have LeftUmění tančit v deštiAnonGringo: Zelená piluleMamma Mia! Here We Go AgainThe ClapperThe Last WordZoufalství a nadějeMéďa 2Otcové a dceryPanTrable o VánocíchDokud jsme mladíVšechny cesty vedou do hrobuKrálovství lesních strážcůLovelace: Pravdivá zpověď královny pornaVelká svatbaBídníciThe End of LoveZmizeláA Bag of HammersVyměřený časČervená KarkulkaDopisy pro JuliiMilý JohneBoogie WoogieJennifer's Body - Bacha, kouše!PokušeníMamma Mia!SlunovratAlpha DogAmerická zbraňNine LivesProtivný sprostý holkyPřeplněný pokojKauza TheranosGriffinoviMěstečko Twin PeaksVelká láska


Aktualizace osobnostního profilu Amanda Seyfried: 31.10. 2023 19:13