Hannah Taylor-Gordon 37 let


Hannah Taylor-Gordon je dvaadvacetiletá britská herečka. V současnosti je považována za jedno z vycházejících sluncí britského filmového nebe.

Studovala historii umění a také italštinu na University College v Londýně. V současnosti studuje také herectví na Filmovém a Divadelním Institutu Lee Strasberga v New Yorku (Lee Strasberg Theatre and Film Institute).

Hannah je zřejmě nejvíce známá pro roli Anne Frankové ve filmu DENÍK ANNE FRANKOVÉ z roku 2001, kde si zahrála po boku Blendy Blethyn či Bena Kingsleyho. Za tuto roli byla také nominována na Zlatý Glóbus a cenu Emmy. Mezi další nejznámější patří role ve filmech MANSFIELDSKÉ SÍDLO, SECRET PASSAGE, ZMIJE V HRSTI, či v silném dramatu FINE ART OF LOVE : MINE HA-HA, což je také její zatím poslední role v celovečerním filmu.


6.3.1987
Londýn, England, Velká Británie
Hannah Taylor-Gordon csfd

The Tragedy of MacbethDesatero přikázáníUmění milovatTajnými cestamiZmije v hrstiDeník Anne FrankovéJakub lhářMansfieldské sídloÚtesSaint-ExKonec Divokého západuDon't Get Me StartedFrankensteinČtyři svatby a jeden pohřebDům duchůNepříteli nablízkuAgainst All Odds: Lost and FoundFrankenstein & UpírImaginary Witness: Hollywood and the HolocaustThe 59th Annual Golden Globe Awards


Aktualizace osobnostního profilu Hannah Taylor-Gordon: 17.11. 2023 01:50