Katarzyna Figura 62 let


Katarzyna Malgorzata Figura se narodila v polském hlavním městě Varšavě. Její otec Wieslaw je veterinář, matka Halina pracuje jako ekonomka. Studovala herectví na Vysoké divadelní škole ve Varšavě, studium ukončila v roce 1985. V témže roce získala angažmá v jednom z varšavských divadel, kde si zahrála mj. Irinu v Čechovově hře Tři sestry. Pro svůj atraktivní vzhled byla obsazována zpočátku pouze do kostýmních filmů různých žánrů.

V 80. letech se stal jejím prvním manželem Jan Chmielewski, se kterým má syna Aleksandera. Toto manželství ale skončilo rozvodem. Podruhé se Katarzyna provdala v květnu roku 2000, kdy se jejím druhým manželem stal Kai Schoenhals, se kterým žije dodnes. S Kaiem má dvě dcery: Koko Claire (2002) a Kashmir Amber (2005).


22.3.1962
Varšava, Polsko
Katarzyna Figura csfd

Krásky z DubajeKřtinyThe EndJednou, ještě jednouSněžit už nikdy nebudeAbsťákDiablo. Wyścig o wszystko7 citůJak pokonać kacaAch śpij kochaniePapierowe godyPaničky DulskéSłaba płeć?BezdechPodejrzani zakochaniBejby BluesKomisař BlonďákYumaOch, Karol 2Wyjazd integracyjnyCudowne latoLove and DanceMagic Stone, TheTo nie tak jak myślisz, kotkuLetní láskaKrál UbuŽurekKariera Nikosia DyzmyPianistaPomstaLittle CarolineStacjaZakochaniAjlawjuKasia FiguraKiler a ten druhýGermansZłoto dezerterówKilerMilostné příběhyProstytutkiSzczęśliwego Nowego JorkuSłoneczny zegarAutoportret z kochankąBieg do drzewaPříliš rychlý, příliš mladýWrzeciono czasuJoueur d'échecs, LeReady to WearFatal PastVoices in the GardenVortice mortaleWesola noc smutnego biznesmenaHráčSmyslná orchidej 2Obywatel świataPanny i wdowyJedna, nebo tři ženy?Mleczna drogaPiggate


Aktualizace osobnostního profilu Katarzyna Figura: 30.10. 2023 20:13