Jennifer Beals 60 let


Jennifer se narodila jako prostřední ze tří dětí učitelce a majiteli supermarketu. Její otec, který měl afro - americké kořeny, zemřel záhy po jejích desátých narozeninách. Z počátku se věnovala především modelingu. V roce 1980 se zúčastnila jako komparsistka natáčení komediálního dramatu MY BODYGUARD. Po této, zřejmě zlomové zkušenosti, začala navštěvovat kurzy herectví, režie, scenáristiky a scénografie v chicagském Goodman Theatre.

Na filmová plátna se znovu vrátila až koncem osmdesátých let, ale zjistila, že její herecká pauza byla příliš dlouhá. Byla obsazována do meších či větších rolí, slavných či méně slavnějších filmů. Za zmínku stojí IN THE SOUP, ČTYŘI POKOJE nebo televizní seriál MALIBU ROAD 2000. Ztracenou slávu jí znovu vrací až seriál THE L WORD v roce 2004, kde ztělesňuje ambiciózní lesbickou ředitelku Kalifornského art centra.


19.12.1963
Chicago, Illinois, USA
Jennifer Beals csfd

Nejšťastnější holka pod sluncemFacing the WindAfter: PolibekBílá orchidejBefore I FallStíny ManhattanuSíla vítězitManželská lestCinemanovelsWestsideWidow DetectiveA Night for Dying TigersKniha přežitíThe Night Before the Night Before ChristmasŠachová královnaJmenuji se SáraKalné vodySmrtící nenávist 2Tajemná posedlostZlom vazChyťte tu holkuBez zlého úmysluPorota13 MoonsPrimadona v ohroženíRoger DodgerBig House, TheNepovedený večírekPo bouřiPřekročená mezZtracené ideályA House DividedDomobranaSomething MoreTurbulence 2: Strach z létáníTělo a dušePoslední dny discaProroctvíTahSoumrak rodiny GoldovýchZbožné přáníKéž bych to byl jáČtyři pokojeĎábel v modrémMrs. Parker a začarovaný kruhPátrání po Jednookém JimoviSmrt v dohleduDrahý deníčkuNight OwlThe Thief and the CobblerLe Grand Pardon IINeslušnostPrůšvihTerror Stalks the Class ReunionKrvavá tvář velkoměstaDocteur M.SonsTinikling ou 'La madonne et le dragon'Partita, LaPolibek upíra


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Beals: 31.10. 2023 10:55