Gil Bellows 56 let


Charizmatický a sympatický Gil Bellows pochází z kanadského Vancouveru, kde se narodil v roce 1967. Po studiu na American Academy of Dramatic Arts v Los Angeles se stal divadelním a filmovým hercem v New Yorku. Poprvé na sebe upoutal pozornost postavou vězně Tommyho ve skvělém zpracování románu Stephena Kinga VYKOUPENÍ Z VĚZNICE SHAWSHANK, kde si zahrál po boku Tima Robbinse a Morgana Freemana. Zajímavostí jistě je, že roli, kterou v tomto filmu Gil ztvárnil, odmítl samotný Brad Pitt, který byl zaneprázdněn natáčením filmu Legenda o vášni.

Gilovo nadšení pro film se neprojevuje jen v jeho hereckých výkonech ve filmu, ale i v organizování mezinárodního filmového festivalu Cygnus, jehož první ročník se uskutečnil v roce 1999. S manželkou herečkou Ryou Kihlstedt, se kterou se seznámil v roce 1991 při práci na Williamstown Theatre Festivalu, má Gil dvě děti (dcera Ava Emmanuelle Bellows a syn Giovanni Bellows). Po boku své ženy se Gil objevil ve filmech SAY YOU'LL BE MINE a BYTOST Z HLUBIN.


28.6.1967
Vancouver, British Columbia, Kanada
Gil Bellows csfd

ProbuzeníTwo Deaths of Henry BakerBusiness EthicsDrowningNation's FireNoční můry z temnotRun This TownADDictedBlood HoneyShadow HillDead DrawShe Has a NameGirl on the EdgePod vysokým napětímWeepah Way for NowExtraterrestrialLeading LadySmrt čmuchalaVolání3 Days in HavanaKyberválkaLouis CyrMad ShipNemocnice ParklandDům na konci uliceThe SamaritanA halálba táncoltatott leányGirl Walks Into a BarKdyž byla Dolly Parton má matkaTrading ChristmasA Night for Dying TigersDcera jako rukojmíGoblinOdpočítávání24 hodin: VykoupeníBitva o PasschendaeleInfectedKill Kill Faster FasterPovýšeníToronto StoriesbgFATLdyPoslední dny planety ZeměKeep Your DistancePan RosničkaCooking LessonsHvězdaMedvídek WinnieNájemný vrah to zařídíPronásledovaný1st to DieFast Food HighSpiknutíDruhá řadaPropusťte BrandleyhoBytost z hlubinMrchaOdvážná láskaOtevřené očiMcBeal AppealSay You'll Be Mine


Aktualizace osobnostního profilu Gil Bellows: 18.11. 2023 11:36