Rebecca Gayheart 52 let


„Vypiji nejméně pět lahví vody a spím minimálně osm hodin denně.“

Během prvního roku v New Yorku dokončila střední školu a začala studovat herectví, kde jinde než v institutu Lee Strasberga. Na celkem slušné živobytí si vydělávala jako modelka předvádějící spodní prádlo a její fotografie bez dechu hltaly předplatitelé katalogů Sears a JCPenney. Začátkem devadesátých let začala vystupovat v sérii reklam jako tzv. „Noxzema girl“ a její kariéra se dala do pohybu. Svou první televizní zkušenost získala v mýdlové opeře LOVING, kde hrála dívku posedlou svým učitelem. Během několika následujících let se v televizi slušně rozkoukala a zahrála si v sérii ZTRACENÝ SYN, sci-fi seriálu EARTH 2, televizním filmu SMRTÍCÍ INVAZE a v populární puberťáckém seriálu BEVERLY HILLS 90210, kde ztvárnila objekt touhy playboye Luka Perryho.

Od roku 1997 se Rebecca začíná objevovat i na filmovém plátně. Nejprve v komedii NENÍ CO ZTRATIT s duem Tim Robbins a Martin Lawrence v hlavních rolích a pak v pokračování populárního hororu s názvem VŘÍSKOT 2. V roce 1998 se objevila ve filmu MĚSTSKÁ LEGENDA a o rok později s Pam Grier a Rose McGowan ve snímku ĎÁBELSKÁ HRA. Tentýž rok rovněž ztvárnila roli Samanthy Price v seriálu WASTELAND a zrušila zásnuby se známým režisérem Brettem Ratnerem.

V novém miléniu už konečně začala u filmu dostávat regulérní role, když se objevila v Tarrantinově a Rodriguezově snímku OD SOUMRAKU DO ÚSVITU: DCERA OBĚŠENCE a SHADOW HOURS. Užuž to vypadalo, že filmu s konečnou platností prorazí, když se stala tragédie. 13. června 2001 si razila cestu ulicemi Los Angeles ve svém autě a s mobilem u ucha, když náhle srazila devítiletého chlapce, který na následky srážky zemřel druhý den v nemocnici. Rebecca vyvázla od soudu s tříletou podmínkou, ročním zákazem řízení, tučnou pokutou a 750 hodinami veřejně prospěšných prací.


12.8.1971
Hazard, Kentucky, USA
Rebecca Gayheart csfd

Tenkrát v HollywooduOstrovní přízrakyG.B.F.Bunny WhippedScarlettThe Christmas BlessingĎábelský SantaSamá vodaHarvard ManJawbreaker Movie SpecialHodina stínůTemná legenda 2Od soumraku do úsvitu 3: Katova dceraPuppetĎábelská hraPříliš jednoduchéTemná legendaInvazeNení co ztratitVřískot 2Somebody Is WaitingEarth 2Ztracený synZtracený syn 3Ztracený syn 4UklízečKriminálka MiamiOšklivka BettyMédiumPlastická chirurgie s. r. o.SpiknutíMrtví jako jáCo mám na tobě rádaInside SchwartzStrážkyně zákonaBeverly Hills 90210WastelandHerkulesCesta do neznámaZemě 2


Aktualizace osobnostního profilu Rebecca Gayheart: 20.11. 2023 17:45