Shannyn Sossamon 45 let


Shannyn Sossamon (celým jménem Shannon Marie Kahoolani Sossamon) se narodila na Havaii v roce 1979. Když jí byly pouhé tři roky přestěhovala se s celou rodinou do vzdáleného nevadského Rena. Poté, co úspěšně ukončila středoškolské studium a získala maturitu, rozhodla se přestěhovat do Los Angeles. Živila se zde pět let jako tanečnice a přivydělávala si i natáčením reklam.

Shannyn byla následně obsazena do komedie 40 DNÍ A 40 NOCÍ, kde sváděla Joshe Hartnetta. Vyzývavou postavu ztvárnila i v hvězdně obsazené drsné komedii PRAVIDLA VÁŠNĚ. O rok později se opět sešla s režisérem Helgelandem při natáčení hororu POJÍDAČ HŘÍCHŮ. Úspěch Příběhu rytíře se bohužel zopakovat nepovedlo a z filmu se stal propadák. Shannon se ale nenechala odradit a v roce 2005 se objevila hned v pěti filmech. Na velkém plátně se naposledy objevila v komedii PRÁZDNINY, ve kterém si zahrála po boku Kate Winslet nebo Cameron Diaz. Největší pozornost na sebe ale v poslední době upoutala drsným seriálem DIRT, ve kterém si zahrála postavu Kiry Klay.

Shannyn koluje v těle krev po francouzských, holandských, irských, německých, filipínských a havajských předcích. Dodnes pracuje i jako DJ. Pravidelně se umisťuje i v anketách o nejhezčí ženy světa, například v časopisech Stuff nebo Maxim.


3.10.1978
Honolulu, Hawaii, USA
Shannyn Sossamon csfd

BackspotGrimcuttyThere Are No SaintsHigh HolidayThe Undertaker's WifeGhost LightSinister 2The End of LoveMan Without a HeadSvět po zánikuCesta nikamVelká fuškaLife Is Hot in CracktownZmeškaný hovorKatakombyPrázdninySebevrazi - Love story z onoho světaA proč já?Cesta ke zluKiss Kiss Bang BangStopař duchůPojídač hříchů40 dnů a 40 nocíPravidla vášněPříběh rytířeMěstečko PinesOspalá díraZa zdí zahradyMistressesJak dobýt AmerikuZa svitu měsíceDirt


Aktualizace osobnostního profilu Shannyn Sossamon: 31.10. 2023 14:38