Joey Essex 33 let


Joey Essex je v mnoha směrech záhadnou postavou britské televizní scény. Jeho příjmení je odpradávna Essex, nejde o žádný pseudonym, přitom ale z Essexu nepochází. Joey místo toho vyrůstal v jižní části Londýna a dále na severovýchod se s rodinou odstěhoval teprve v sedmi letech. Za dalších šest let potom přišel o matku, která spáchala sebevraždu.

Joey se takto stal slavným už ve 20 letech a postupně se vypracoval v symbol (přeháněné) hlouposti a zazobanosti, pročež si ho ráda dobírá leckterá postava britské komediální scény. Russell Howard takhle například jednou coby vrchol utopie zmínil Joeyho účast ve vědomostní panelové show QI.

Sám Joey si nicméně z takové image nic nedělá, ba ostatním přímo radí, aby se nebáli před lidmi sem tam vypadat blbě. A o špatný recept se zřejmě skutečně jednat nebude. Jinak by ostatně nikdy nedostal možnost natočit vlastní pořad s názvem Educating Joey Essex (Vzděláváme Joeyho Essexe).

Ten začal jako samostatný speciál z Afriky, aby se brzy pro velký zájem veřejnosti vyvinul v regulérní seriál z produkce ITV2. V jeho rámci například Joey později osvěžujícím způsobem zpovídal lídra labouristů Eda Milibanda a glosoval 90. narozeniny královny Alžběty II.


29.7.1990
Southwark, Londýn, England, Velká Británie
Joey Essex csfd

The Great Xmas RantThe Big Fat Quiz of EverythingIt's Not Rocket ScienceThe Big Fat Quiz of EverythingJoey Essex: Who Am I?The Challenge: UKCelebrity Help! My House Is HauntedPobřeží celebritThe WheelIt's Not Me, It's YouThe British Soap Awards 2014Virtually Famous8 Out of 10 Cats Does CountdownSunday BrunchCelebrity ChaseInnuendo BingoDaybreakJedině v EssexuAll Star Mr & MrsBritain's Got More Talent8 Out of 10 CatsThe Xtra FactorI'm a Celebrity, Get Me Out of Here!The Wright StuffLoose WomenThis Morning


Aktualizace osobnostního profilu Joey Essex: 21.11. 2023 10:38