Kelly Macdonald 48 let


Kelly Macdonald se narodila 23. 2. 1976 v Glasgow. Její rodiče se rozvedli, když byla malá. Spolu s matkou a mladším bratrem Davidem se přestěhovali na předměstí, kde Kelly navštěvuje Eastwood High School. V 17 letech odchází zpět do Glasgow se svým přítelem, kde navštěvuje kurzy moderního umění a živí se jako barmanka.

V roce 2003 si Kelly Macdonlad vzala za muže hudebníka Dougieho Payna a v březnu 2008 očekávají narození prvního potomka.


23.2.1976
Glasgow, Scotland, Velká Británie
Kelly Macdonald csfd

Invaze: Operace MincemeatJen na skokTypist Artist Pirate KingHříšná hudbaHolmes a WatsonPuzzleRaubíř Ralf a internetDítě v pravý časSbohem Kryštůfku RobineT2 TrainspottingThe Journey Is the DestinationVlaštovky a AmazonkyZvláštní korespondentiAnna KareninaRebelkaHarry Potter a Relikvie smrti - část 2NáhradniceSkelligV elektrizující mlzeVánoční vrahZalknutíTahle země není pro starýKouzelná chůva Nanny McPheeLassieNeviditelné dětiStopařův průvodce po GalaxiiThe Girl in the CaféTristram ShandyHledání Země NezeměIntermissionŠtětcem osuduGosford ParkSinatraBingo!Dům s tichým baremHlasy v hlavěEntropyHistorky z metraTakový jsem bylZtráta sexuální nevinnostiČtyři do trojkyKrálovna AlžbětaMadam BetteFlowers of the ForestStella šlape chodníkTen PercentLine of DutyTruth SeekersGiri / HajiOběť


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Macdonald: 30.10. 2023 13:01