Michaela Maurerová 44 let


Tato rodačka z Havířova se narodila v roce 1979. Ve filmu se objevila již v raném dětství. Byl to film POSLEDNÍ MOTÝL od režiséra Karla Kachyni. Začlo jí to bavit natolik, že hned věděla, čím se chce stát. Po úspěšném vystudování gymnázia se přihlásila na DAMU, kam ji hned přijali. Michaela byla velmi průbojná a hodně vyhledávala společnost, kde se cítila nejlépe. Začala se věnovat moderování magazínu pro teenagery Letadlo v ČT a hudebních hitparád v TV Prima a na TV Óčko.

V dnešní době je k vidění v nekonečném seriálu ULICE na TV Nova, kde hraje ztřeštěnou kadeřnici Digi. Věnuje se nadacím, které podporují děti v dětských domovech a spolupracuje také s časopisem Bravo Girl, kde se věnuje poradně pro mladá děvčata.


29.9.1979
Havířov, Československo
Michaela Maurerová csfd

Jak přežít svého mužeLíbáš jako BůhCesta do Vídně a zpátkyMuž a stínExpertiAž kohout snese vejceI ve smrti samiDrátařík a hruška moudrostiLakomecP.F. 77Waterloo po českuElixír a HalíbelaTa třetíVůně vanilkyPoslední motýlZlatá labuťPrvní republikaKriminálka AndělNejlepší trapasyStopy životaVyprávějŽivot je plesCesty domůTrapasyNadměrné maličkostiUlice3 plus 1 s Miroslavem DonutilemRedakceBedekrPatrola


Aktualizace osobnostního profilu Michaela Maurerová: 30.3. 2024 01:29