Markéta Holcmanová 37 let


Po základní škole nastoupila na hudebně-dramatický obor brněnské konzervatoře. Po úspěšném absolutoriu byla přijata ke studiu muzikálového herectví na JAMU, které v roce 2010 úspěšně dokončila. Ihned nastoupila do angažmá v šumperském divadle.

Samostatnou skupinu pak tvoří muzikály, ve kterých Markéta vyniká a doslova si získává diváky. Ti ji přímo milovali jako Lizu Doolittlovou v muzikálu My fair lady, kde se alternovala s Kateřinou Liďákovou. Oblíbili si ji také jako Káču v Divotvorném hrnci nebo Aničku ve zbojnickém muzikálu Malované na skle.

Co se týče filmu a TV, tak jsme ji mohli vidět v několika studentských filmech. Při studiu konzervatoře ji Jiří Krejčík obsadil do TV inscenace Dědictví slečny Innocencie, kde se objevila po boku Simony Stašové a Martina Huby. Zahlédnou jsme ji mohli také jako venkovskou servírku v seriálu Znamení koně. Pravidelně spolupracuje s reklamou a to především hlasově, tudíž její hlas kromě TV reklam můžeme slyšet například při nákupech v obchodních domech IKEA, jejichž je hlasem.

V červenci 2018 se vdala za Jana Holcmana a užívá jméno Markéta Holcmanová.


18.7.1986
Želechovice, Československo
Markéta Holcmanová csfd

Dědictví slečny InnocencieZnamení koněDeFuckTo feat. Kali - Andělé a démoniJednou budem dálJak se mášTarotCorneliaTah na brankuTetovaný námořníkHraIsabelle


Aktualizace osobnostního profilu Markéta Holcmanová: 28.2. 2024 21:54