Haruka Ajase 39 let


Japonská modelka, zpěvačka a herečka Haruka Ayase se narodila 24. března 1985 ve válkou známém městě Hirošima, v prefektuře Hirošima. Po absolvování střední školy Horikoši nastoupila na Teikyo University Junior College, ale v roce 2003 ji přerušila, aby se mohla soustředit na svojí kariéru. Ta se totiž rozvíjela v závratném tempu.

Nejprve dostala hlavní roli v televizním dramatickém komediálním seriálu HOTARU NO HIKARI. Představuje dívku Hotaru, která pracuje v designérské firmě a v osobním životě neprožívá zrovna nejlepší období. To by se mělo změnit příchodem syna jejího bytného, který je zároveň jejím šéfem v práci. A hned následující rok, 2008, si mohli japonští diváci dopřát čtyři filmy, ve kterých Haruka hrála. V komediální gangsterce THE MAGIC HOUR (Za majikku awâ) ještě nebyla hlavním objektem příběhu, zato v akčním snímku ICHI již je ústřední postavou (Ichi), která je sice slepá, ale ovládá bojové umění a snaží se najít svého mistra, který ji kdysi zanechal ve škole, přitom se musí potýkat s problematickým klanem Banki. Na romantičtější strunu divákům zahrála v komedii CYBORG GIRL (Boku no kanojo wa saibôg, někdy také Cyborg She). Představuje zde záhadnou dívku, která se objeví na den narozeni hlavního hrdiny, který následně zjišťuje, že dívka je cyborg z budoucnosti, jíž si nechal svým starším já poslat, aby splnila jeho všechna přání. Film byl velmi úspěšný a Haruka začala být vnímána i mimo hranice Japonska. A úspěšný rok zakončila příjemnou komedií z prostředí letiště HAPPY FLIGHT (Happî furaito). Postava letušky na jejím prvním mezinárodním letu, který se zvrtne, byla jedním z nejlepších prvků celého filmu.

V následujícím roce již jako hlavní postava snímku OPPAI VOLLEYBALL (Oppai barê) dokázala utáhnou svým nejen hereckým výkonem, ale i vzhledem průměrnou teenage komedii. I když se ve světe filmu dokázala prosadit, rozhodně nezanevřela na televizi. Po komediální kriminálce MR.BRAIN, kde hrála asistentku hlavního hrdiny, se objevila ve fantasy sci-fi JIN, který se podobně jako britský seriál Life on Mars zabývá přechodem hlavního hrdiny po úrazu do minulosti, zde konkrétně do období Eda. Seriál měl velký úspěch.

V současné době Haruka dokončuje horror THE INCITE MILL (Inshite miru) a komedii PRINCES TOYOTOMI. Za své herecké výkony v televizních seriálech byla dokonce odměněna cenami Nikkan Sports Drama Awards (za seriál Hotaru no Hikari) a Television Drama Academy Awards (za Sekai no chűshin de, ai wo sakebu). Kromě hraní se věnuje také zpěvu, vydala několik singlů, zároveň se intenzivně věnuje sportům.


24.3.1985
Hirošima, Honšú, Japonsko
Haruka Ajase csfd

Revolver LilyThe Legend & ButterflyGibo to musume no Blues: 2022-nen kinga šinnen SpecialHai, ojogemasenAnata no soba de ašita ga warauGekidžóban: Okusama wa toriacukai čúiGibo to musume no blues: 2020-nen kinga šinnen specialKon'ja, romansu gekidžó deHonnódži hotelKaizoku to jobareta otokoKódai-ke no hitobitoGjarakuší kaidóNaše malá sestraBannó kanteiši Q: Mona Riza no hitomiRiaru: kanzen naru kubinagarjú no hiAnata eEiga Himicu no Akko-čanHotaru no HikariPrincess TojotomiInšite miruKurobe no taijóOppai barêOstrov zapomněníBoku no kanodžo wa saibóguHappî furaitoIchi, slepá samurajkaZa majikku awâHeroJam Films SMise 1549: Boj o budoucnostAmemasu no kawaFuyuzora ni Tsuki wa KagayakuHontó ni Atta Kowai Hanaši 2003TaikokiJam FilmsThe Dance of RemembranceMoto kare no juigondžóTengoku to džigoku: Saiko na futariIdaten: Tokyo Olympic hanašiGibo to musume no bluesOkusama wa, toriacukai čúiSeirei moribito: kanašiki hakai gamiSeirei no Moribito: SaišúšóNippon Academy šóSeirei no MoribitoWataši o hanasaneide


Aktualizace osobnostního profilu Haruka Ajase: 19.11. 2023 19:34